ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρόμπιν Ουίλιαμς: Το τρυφερό γενέθλιο δώρο της κόρης του Ζέλντα συγκινεί

Ρόμπιν Ουίλιαμς: Το τρυφερό γενέθλιο δώρο της κόρης του Ζέλντα συγκινεί

Πριν βάλει τέλος στη ζωή του βυθίζοντας το Χόλιγουντ αλλά και τον κόσμο του θεάματος σε θλίψη, ο Ρόμπιν Ουίλιαμς άφησε το δικό του τελευταίο, συγκινητικό μήνυμα στην κόρη του Ζέλντα Ρέι.

Τότε, κάποιες εβδομάδες πριν βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια ταλαιπωρημένος από την κατάθλιψη, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά αλλά και αντιμέτωπος με τη νόσο του Πάρκινσον, στις 31 Ιουλίου 2014 ο ηθοποιός ευχήθηκε στην κόρη του ευτυχισμένα 25α γενέθλια έχοντας αναρτήσει στο Instagram μια παλιά φωτογραφία τους στην οποία την κρατά αγκαλιά όταν ήταν παιδί.

Ήταν ένας άτυπος επίλογος του.

https://www.instagram.com/p/p

2016 πλέον, ανήμερα των γενεθλίων του στις 21 Ιουλίου, η 27χρονη πλέον Ζέλντα Ρέι του ανταποδίδει την αγάπη με μια συγκινητική ανάρτηση στο δικό της λογαριασμό.

“Δεν είμαι πραγματικά σίγουρη τι να κάνω μέρες σαν τη σημερινή... Ξέρω ότι δεν μπορώ να σου δώσω ένα δώρο πια, αλλά υποθέτω αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τα κρατήσω για να τα χαρίζω προς τιμήν σου.

Φέτος προσπάθησα να συνδυάσω τρία σε ένα, φροντίζοντας για τρία πράγματα που πάντα σε ενδιέφεραν να φροντίζεις. Τα σκυλιά διάσωσης, τα άτομα που πάσχουν από αναπηρία και τους τραυματίες βετεράνους πολέμου του έθνους μας γι 'αυτό αποφάσισα να κάνω δωρεά στο freedomservicedogs.org. Σώζουν αδέσποτα από τα καταφύγια και τα εκπαιδεύουν για να κάνουν συντροφιά και να δίνουν βοήθεια σε όποιον τα έχει απόλυτη ανάγκη.

https://www.instagram.com/p/p

Σκέφτηκα ότι θα χαιρόσουν πραγματικά με αυτούς τους τετράποδους γούνινους φίλους που θα βοηθήσουν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο, φροντίζοντας για έναν μαζητή τη φορά. Χρόνια πολλά Poppo. Οι Σάσα, Zakky, Codeman και εγώ σε αγαπάμε και μας λείπεις τρελά. Χo” γράφει η Ζέλντα Ρει στον πατέρα της που μας παρότρυνε να αδράξουμε τη μέρα επειδή εκείνος δεν μπορούσε.

Ένας Μικρός Πρίγκιπας ανάμεσα μας

Το καλοκαίρι του 2014, αργά το βράδυ μιας Δευτέρας μετά τον επίλογο που έβαλε ο ίδιος στη ζωή του, η Ζέλντα αφιέρωσε στον πατέρα της ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ "Ο Μικρός Πρίγκιπας" στο Instagram της.

“Εσύ... εσύ μόνο θα έχεις τα αστέρια, όπως κανείς άλλος δεν τα έχει... Σε ένα από τα αστέρια θα ζω. Σε ένα από αυτά θα γελώ. Και έτσι θα είναι σαν όλα τα αστέρια να γελούσαν όταν θα κοιτάς τον ουρανό τη νύχτα... Εσύ -μόνο εσύ- θα έχεις αστέρια που μπορούν να γελούν. Σε αγαπώ. Μού λείπεις. Θα προσπαθώ να κοιτώ ψηλά” καταλήγει το συγκινητικό μήνυμα της Ζέλντα Ρέι Ουίλιαμς του Αυγούστου που δεν θα λησμονήσει ποτέ.

https://www.instagram.com/p/p

Ήταν ημέρες που ο κόσμος θρήνησε μαζί με την οικογένεια και τη σύζυγο του Σούζαν Σνάιντερ την απώλεια του μεγάλου ηθοποιού.

“Ο Ρόμπιν ήταν μια καταιγίδα κωμικής διάνοιας και το γέλιο μας ήταν η βροντή που την κρατούσε ζωντανή. Ήταν φίλος και δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε” έγραψε τότε ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ.

“Μπήκε στη ζωή μας σαν εξωγήινος και κατέληξε να αγγίξει κάθε πτυχή του ανθρώπινου πνεύματος. Μας έκανε να γελάσουμε, να κλάψουμε. Πρόσφερε το αστείρευτο ταλέντο του με γενναιοδωρία, ιδίως σε όσους το είχαν περισσότερο ανάγκη” πρόσθεσε σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για τον Ρόμπιν Ουίλιαμς που φέτος θα γιόρταζε τα 65α γενέθλια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ