ΕΛΛΑΔΑ

Μαραθώνια κατάθεση των γονιών του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην ανακρίτρια

Μαραθώνια κατάθεση των γονιών του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην ανακρίτρια
Eurokinissi

Περισσότερες από πέντε ώρες διήρκησε η κατάθεση των γονιών του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Έτσι, ολοκληρώθηκε η διαδικασία των καταθέσεων και στη συνέχεια αναμένεται να απολογηθούν οι οκτώ Κρητικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και άσκηση βίας κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

«Οι γονείς κατέθεσαν σήμερα εκείνα τα στοιχεία που οι ίδιοι αξιολογούν ως ιδιαιτέρως σημαντικά . Είναι θετικό το γεγονός ότι προχωρά η υπόθεση με ικανοποιητικό ρυθμό αν αναλογιστεί κανείς τους ρυθμούς που κινείται η δικαιοσύνη» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας και πρόσθεσε ότι σε σύντομο διάστημα αναμένονται περισσότερες εξελίξεις σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης.

«Οι γονείς του Βαγγέλη δεν είχαν άμεση γνώση των όσων συνέβαιναν εδώ στα Ιωάννινα γιατί αν είχαν θα είχαν λάβει και δραστικά μέτρα. Είναι εξαίρετοι άνθρωποι και χειρίζονται την κατάσταση μετά τον χαμό του παιδιού τους με υποδειγματική αξιοπρέπεια» κατέληξε ο κ. Μπούκας.

(Πηγή βίντεο: Epirus TV NEWS)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ