ΜΟΔΑ

H Tζένιφερ Λόπεζ δεν ήταν ποτέ πρόστυχη

H Tζένιφερ Λόπεζ δεν ήταν ποτέ πρόστυχη
Alex Cayley for Marie Claire

"Όταν χώρισα τον Μαρκ, νομίζω ότι αντιλήφθηκα πόσο σημαντικοί ήταν οι φίλοι μου, αν όχι πιο σημαντικοί... Όπως λένε, οι άντρες πάνε κι έρχονται, αλλά οι κολλητές μου είναι πάντα εκεί".

Τάδε έφη Τζένιφερ Λόπεζ, ετών 46 η οποία και θα είναι η γυναίκα στο εξώφυλλο του Marie Claire για το μήνα Δεκέμβριο. Η JLo μιλάει για την στρατηγική της ξεκούρασης της (“όταν νοιώθω κουρασμένη δίνω στον εαυτό μου ρεπό, είμαι πλέον σίγουρη ότι ο ουρανός δεν θα πέσει στο κεφάλι μου ακόμη και αν οι άλλοι υποστηρίζουν αυτό ακριβώς”), για το διαζύγιο της με τον Λατίνο σταρ Μαρκ Άντονι που τον μνημονεύει χωρίς προφανή λόγο ή/και αιτία ενώ αναφέρθηκε και στο μουσικό video που είχε σοκάρει τους οικογενειάρχες όταν έπαιζε με την Iggy Azalea και τους γοφούς της.

“Ήθελα να είναι όμορφo και σέξι, όχι σέξι και πρόστυχο. Μερικές φορές όταν είσαι νεότερος, ίσως φλερτάρεις με το πρόστυχο, ίσως επενδύεις περισσότερο στο να σοκάρεις αλλά εγώ δεν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο” λέει. “Έχω κάνει σέξι πράγματα στο παρελθόν αλλά πάντα ήμουν το καλό κορίτσι που ερωτεύεται, όχι το άτακτο που τριγυρνά”.

H Tζένιφερ Λόπεζ δεν φόρεσε ένα κόκκινο body για να μας δείξει πόσο καλά κρατιέται. Το έκανε για να μας υπενθυμίσει ότι από τις 20 Ιανουαρίου ξεκινάει το show της στο Λας Βέγκας στο οποίο και θα εμφανίζεται 40 φορές το χρόνο από το 2016 μέχρι και το 2018.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ