ΣΠΟΡ

Super League: ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική

Super League: ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική
Προβληματισμένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσιόνι

Πρώτη απώλεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα καθώς δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και έμεινε στο 0-0. Ήττα σοκ και για τον Πανιώνιο από την Βέροια στη Νέα Σμύρνη.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Αγρίνιο με στόχο να κάνει το 3 στα 3, όμως αυτή την φορά δεν ήταν τόσο καλός όσο στα δύο πρώτα ματς και με αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη. Οι "πράσινοι" έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό φτάνοντας τους 7 βαθμούς.

2598823


(Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες σε κάποιες στιγμές τέσταραν τις ικανότητες των δύο τερματοφυλάκων, Κυριακίδη και Στιλ, που είχαν καλές επεμβάσεις, με τον Παναθηναϊκό (δια στόματος Στραματσόνι) να παραδέχεται ότι δεν ήταν καλός. Ακόμη και έτσι όμως, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 43, με το γκολ όμως να ακυρώνεται για οφσάιντ, που η τηλεοπτική κάμερα όμως δεν δικαιώνει τον βοηθό Λάμπρου.

2598820


(Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Στο β μέρος ο Παναιτωλικός υποχώρησε, παίζοντας άμυνα, οι "πράσινοι" βελτιώθηκαν και έκαναν ευκαιρίες όμως ο Κυριακίδης και πάλι κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Δίκαιη ήττα στη Νέα Σμύρνη

Η Βέροια ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη στα πρώτα 45 λεπτά απέναντι στον Πανιώνιο και τιμώρησε τα παιδικά του λάθη με δύο γκολ του Βίτι στο 17 και το 45.

2598626


(Το 0-2 της Βέροιας - Πηγή: EUROKINISSI / ICON / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει μετά την ανάπαυλα, αλλά μόνο με γιόμες και στημένα, βρήκε σε μια τέτοια φάση ένα γκολ με κεφαλιά του Νγκογκ στο 81, αλλά δεν δικαιούταν να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, με πολύ μέτρια εμφάνιση.

2598628


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Στο πρώτο ματς της ημέρας στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ και ο Πλατανιάς "κόλλησαν" στον κακό αγωνιστικό χώρο και δίχως να προσφέρουν καλό θέαμα έμεινα στο 0-0.

Η 5η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 0-0
Πανιώνιος-Βέροια 1-2
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-0

Κυριακή
ΠΑΟΚ-Ξάνθη (16.00)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρ. (18.15)
Λεβαδειακός-Κέρκυρα (18.15)
ΑΕΛ-Ολυμπιακός (20.30)

Δευτέρα
ΑΕΚ-Ηρακλής (19.30)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ