Χαλαρός κι ευδιάθετος ο Α. Τσίπρας στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (pics)
Τις εργασίες της τρίτης ημέρας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο.
Ιδιαίτερα ευδιάθετος και ντυμένος casual, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο χώρο του συνεδρίου το μεσημέρι και συνομίλησε με μέλη του κόμματος και συνέδρους, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τις μπροστινές θέσεις, όπου κάθισε για να παρακολουθήσει τις εργασίες.
Εκείνη την ώρα, στο βήμα του συνεδρίου ήταν αντιπροσωπεία εκπροσώπων για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης.
Αντίστοιχα ευδιάθετοι και χαλαροί ήταν και υπουργοί της κυβέρνησης, όπως ο Γιώργος Σταθάκης και ο Γιώργος Κατρούγκαλος, που επίσης βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do, παρακολουθώντας από την πρώτη σειρά τις εργασίες του συνεδρίου.

Πηγή: CNN Greece

Πηγή: CNN Greece

Πηγή: CNN Greece
Μητσοτάκης: «Αν βρούμε φυσικό αέριο αλλάζουν τα πάντα» - Οι σχέσεις με ΗΠΑ, η Τουρκία και το SAFE
17:03
Αγρότες: Η στιγμή που τρακτέρ τρέχει με όπισθεν να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό - «Πάτα τον» φώναζαν (vid)
16:54
Μαρινάκης: Δεν μπορεί να γίνει διάλογος με τους αγρότες όταν συμβαίνουν επιθέσεις σε αστυνομικούς
16:50
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί φιλέτο γαύρου σε ηλιέλαιο
16:45