ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Διάλειμμα για διαφημίσεις με τα κορίτσια της Victoria's Secret

Διάλειμμα για διαφημίσεις με τα κορίτσια της Victoria's Secret

Στα παρασκήνια μιας μέρας ενός διαφημιστικού σποτ γεμάτο από κορίτσια της Victoria's Secret θέλει να μας ξεναγήσει το μικρό φιλμ που καταγράφει την (υποτιθέμενη) ανεμελιά και αφέλεια που επικρατούν στα γυρίσματα των διαφημιστικών της εταιρείας εσωρούχων.

Περνάνε υπέροχα όλες αν πιστεψεις την Lily Aldridge που γίνεται ο ξεναγός μας σε ένα γύρισμα όπου δεν υπάρχουν προβλήματα και συνδιασκέψεις καθώς οι δόσεις ποπ ερωτισμού δίνονται χωρίς καθυστερήσεις.

Επενδύοντας στο συναισθηματισμό που κουβαλάνε οι μέρες των Χριστουγέννων ακόμη μια χρονιά η αλυσίδα καταστημάτων John Lewis έκανε το γνωτό της δώρο στην ανθολογία των εορταστικών σποτ. Με τον Νοέμβριο να έχει μόλις μπει, η Βρετανία και κυρίως το Λονδίνο κάνει πρόβες για να αντέξει και άλλους πελάτες που θα σπεύσουν να δωρίσουν κάτι σε κάποιον εκεί έξω είτε ο Ντέιβιντ Κάμερον μπλοφάρει μιλώντας για Brexit, είτε όχι.

Τέλος ο υπερυπολογιστής της ΙΒΜ Watson αποφάσισε να γίνει πιο κοινωνικός και η καμπάνια της Ogilvy & Mather φροντίζει να μας τον συστήσει. Οι αλγόριθμοι του μοιάζουν να θέλουν την παρέα του ανθρώπου ή ο άνθρωπος μοιάζει να θέλει τη βοήθεια του Watson, ό,τι και αν ισχύει ο Μπομπ Ντίλαν μάλλον δεν πρόκειται να συνθέσει τραγούδι με τον μηχανικό εγκέφαλο στα φωνητικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ