ΣΠΟΡ

NBA: νίκη των Μπάκ στο Σαν Αντόνιο χωρίς σκορ από τον Αντετοκούνμπο

NBA: νίκη των Μπάκ στο Σαν Αντόνιο χωρίς σκορ από τον Αντετοκούνμπο
Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Μετά από 3 χρόνια και τον αγώνα με το Σικάγο τον Ιανουάριο του 2014, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε χωρίς πόντο σε παιχνίδι, αγωνιζόμενος ελάχιστα κόντρα στο Σαν Αντόνιο, φανερά καταβεβλημένος από την ίωση.

Η ήττα από την Ουάσινγκτον στην προηγούμενη αγωνιστική, μέσα στο Μιλγουόκι και κυρίως ο τρόπος που έχασε η ομάδα, αναζητώντας σημείο αναφοράς στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, έκαναν τον Τζέισον Κιντ να ρισκάρει και να περιλάβει στο αρχικό σχήμα των Μπακς στο Σαν Αντόνιο, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας διεθνής όμως ήταν φανερά καταβεβλημένος από την ίωση και δεν μπόρεσε παρά να αγωνιστεί κάτι λιγότερο από 10 λεπτά και στη συνέχεια να κάτσει στον πάγκο. Αυτή ήταν μόλις η 3η φορά στην καριέρα του που δεν είδε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς.

Παρότι δεν σκόραρε (0/3 σουτ), είχε 2 ριμπ., 2 ασ., 1 κοψ. και 1 λάθος και φαίνεται ότι η παρουσία του Giannis έδωσε την αύρα στην ομάδα να πετύχει μια μεγάλη νίκη επί των Σπερς.

Η νίκη με 109-107 ήταν η πρώτη των Μπακς στο Τέξας από το 2008 και έβαλε τέλος σε ένα σερί 6 ηττών από τους Spurs. Πλέον τα ελάφια έχουν ρεκόρ 19-18, όσο και η Ουάσινγκτον, που είναι στην 6η θέση. Επόμενο ματς ξημερώματα Σαββάτου (03.00) με το Μαϊάμι στην έδρα τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ