OSCARS

Όσκαρ 2017: Σαρλίζ Θερόν & άλλοι 10 σταρ που θα λάμψουν στην 89η τελετή

Όσκαρ 2017: Σαρλίζ Θερόν & άλλοι 10 σταρ που θα λάμψουν στην 89η τελετή
REUTERS

Οι παραγωγοί της τελετής απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου και Επιστημών, των Όσκαρ, Michael De Luca και Jennifer Todd today ανακοίνωσαν 11 παρουσιαστές της βραδιάς.

Στη σκηνή της 89ης απονομής των Όσκαρ με οικοδεσπότη των Jimmy Kimmel θα εμφανιστούν έντεκα ακόμη λαμπεροί σταρ.

Amy Adams, Riz Ahmed, Javier Bardem, John Cho, Dwayne Johnson, Felicity Jones, Leslie Mann, Janelle Monáe, David Oyelowo, Emma Stone και Charlize Theron θα ενώσουν τις δυνάμεις τους.

"Όπου και αν είσαι, όποιος και αν είσαι, οι ταινίες μας ενώνουν" είπαν οι παραγωγοί της βραδιάς. "Με τις ερμηνείες τους κάθε ένας από αυτούς τους πρωταγωνιστές μας κάνουν ένα. Είμαστε πανευτυχείς και τους καλωσορίζουμε στα 89α Όσκαρ" είπαν.

Η Adams έχει ήδη τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ Β Γυναικείου ρόλου, ο Bardem έχει κερδίσει Όσκαρ ο ίδιος για το No Country for Old Men του (2007) και έχει προταθεί για Όσκαρ Α Αντρικού δύο φορές (Biutiful το 2010 και Before Night Falls το 2000).

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Monáe συμμετέχει σε δύο ταινίες που κάνουν buzz στα φετινά βραβεία (Hidden Figures αλλά και Moonlight, η Stone είναι πολύ πιθανό να φύγει με το δικό της Όσκαρ για το La La Land και η Σαρλίζ Θερόν επιστρέφει στη σκηνή που βρέθηκε ξανά ως νικήτρια το 2003 με το Monster.

charlize theron oscars 2014

Reuters

Η φετινή 89η τελετή των βραβείων Oscar την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωστανά στην COSMOTE TV.

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ