ΜΟΔΑ

Γιατί στον Ντέιβιντ Μπέκαμ αξίζει να είναι ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς

Γιατί στον Ντέιβιντ Μπέκαμ αξίζει να είναι ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς
Marc Hom for People Magazine

Είναι θρύλος, είναι ευπώλητος, είναι το pin up αγόρι/σύζυγος/επιχειρηματίας και είναι ο γαλαζοαίματος της βρετανικής showbiz που κατάφερε να κάνει τα πάντα να υποταχθούν μπροστά του. Οι φίλαθλοι, οι γυναίκες, οι έφηβοι, οι άντρες που τον εκτιμούν για τις επιδόσεις τους, τα κορίτσια που τον εκτιμούν για την ύπαρξη του. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί ο Μπέκαμ κέρδισε τον τίτλο του People για πιο σέξι άντρα της χρονιάς για το 2015.

Είναι μύθος των γηπέδων

https://www.instagram.com/p/p

Κάτι που αποδείχθηκε μόλις πριν λίγες μέρες, όταν στο “Ολντ Τράφορντ” περισσότεροι από 75.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τον Μπέκαμ που αγάπησαν στο φιλικό παιχνίδι που διοργάνωσε ουσιαστικά ο ίδιος, για να βοηθήσει την προσπάθεια της Unicef. Εκεί κάτω από καταρρακτώδη βροχή, οι παίκτες, οι προπονητές, ο χαμογελαστός Φέργκιουσον έδωσαν ένα μάθημα για αυτό που πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο, μια γιορτή χαράς όπου τα γκολ εκταμιεύονται σε ψυχαγωγία και ανθρωπιά.

Είναι συγκινητικός

https://www.instagram.com/p/p

Ένα συμπέρασμα εύλογο που μας το υπενθύμισε με μια ιστορία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2001 στο γήπεδο που τον ανέδειξε, όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπήκε στο χορτάρι του για το ματς της Αγγλίας κόντρα στην Ελλάδα (2-2) συνοδεύοντας την 6χρονη τότε Κρίστι Χάουαρντ και τη φιάλη οξυγόνου της βάρους 20κιλών. “ Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα αλλά και για τους συμπαίκτες μου. Σήμερα τα καταφέραμε γι αυτήν” είχε δηλώσει τότε ο Μπεκς, φύλακας άγγελος στο σκληρή ζωή της. “Αγαπητέ Ντέιβιντ, θα ήθελα αν γινόταν να σας συνοδεύσω και στο επόμενο ματς για να σας δω να πετυχαίνετε το νικητήριο γκολ” είχε απαντήσει η μικρή που ήταν ένα παιδί επιπλέον για την πολύτεκνη οικογένεια των Μπέκαμ. “Δεν υπάρχουν πολλές μικρές κυρίες που θα τους επέτρεπα να κρατήσουν απ’ το χέρι τον σύζυγό μου” είχε πει η Βικτόρια Μπέκαμ για το κορίτσι που μεγάλωσε, έγινε 20 χρονών και ένα πρωινό Σαββάτου έφυγε από τη ζωή.

“Οι λέξεις δεν γίνεται να περιγράψουν το πόσο καταπληκτική ήταν αυτή η κοπέλα όλα αυτά τα χρόνια, που διέψευδε τους γιατρούς. Την γνώρισα το 2002 κι ήταν το γούρι μου στο ματς με την Ελλάδα. Συναντήσαμε μαζί την Βασίλισσα στο Μάντσεστερ, οπότε μπορώ να πω πως περάσαμε μοναδικές στιγμές όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν έμπνευση για εμένα το ότι γνώρισα μία τόσο γενναία κυρία με τόσο μεγάλη θέληση να βοηθήσει άλλους ανθρώπους. Η αγάπη και οι σκέψεις μου “συνοδεύουν” τους γονείς και τους συγγενείς της, καθώς αυτή η μικρή κυρία “έφυγε”.... Η καρδιά και η αγάπη μου θα “συνοδεύουν” την Κρίστι που με άφησε να γίνω ένα μικρό κομμάτι του κόσμου της για χρόνια.... Αναπαύσου εν ειρήνη”. Aυτός ήταν ο δημόσιος αποχαιρετισμός του σε μια γυναίκα μαχητική και δυνατή σαν το μαγικό, δεξί του πόδι.

Είναι φιλάνθρωπος

https://www.instagram.com/p/p

Ως Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF ο Μπέκαμ πραγματοποίησε πρόσφατα επίσκεψη στο Νεπάλ, έξι μήνες μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που συγκλόνισαν τη χώρα. Εκεί συνάντησε παιδιά σ’ ένα από τα 1.500 προσωρινά κέντρα εκμάθησης που βοήθησε να δημιουργηθούν ο ανθρωπιστικός οργανισμός, στο Κατμαντού. “Όταν έγιναν οι σεισμοί πριν από έξι μήνες, όλοι είδαμε αυτές τις φριχτές εικόνες στις ειδήσεις με τα ισοπεδωμένα σπίτια και σχολεία και τους ανθρώπους τριγύρω από τα συντρίμμια. Έτσι, πολλά παιδιά έχασαν τα πάντα εκείνη τη μέρα, τα σπίτια τους, τα σχολεία τους, τους γονείς τους, τη ζωή τους” είπε. “Αυτό που δεν βλέπουμε τόσο συχνά και το οποίο είμαι εδώ για να φωτίσω, είναι το πώς οργανισμοί όπως η UNICEF βοηθούν αυτά τα παιδιά ν’ ανακάμψουν μετά από μια καταστροφή. Η UNICEF έχει δημιουργήσει προσωρινά σχολεία, όπως αυτό, σε όλη τη χώρα για να εξασφαλίσει πως τα παιδιά που επλήγησαν από το σεισμό δεν θα χάσουν το δικαίωμά τους στην εκπαίδευση. Πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν χάσει τους γονείς και τους φίλους τους, ή έχουν δει τα σπίτια τους να καταστρέφονται, αλλά τώρα χάρη στην UNICEF έχουν κάπου να μάθουν, να παίξουν και να μιλήσουν για το τι τους συνέβη. Εδώ μπορεί να είναι και πάλι παιδιά” πρόσθεσε.

Είναι οικογενειάρχης

https://www.instagram.com/p/p

Ο Μπέκαμ μοιάζει να είναι ο πατέρας που θα ήθελες να είσαι ή ο πατέρας που θα ήθελες να έχεις, όχι μόνο επειδή είναι πλούσιος, διάσημος, πρότυπο, ωραίος. Είναι ένας ενήλικας που δεν ξεχνάει αυτό που έλεγε ο Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερί στον Μικρό (τεράστιο) Πρίγκιπα του. “Όλοι οι μεγάλοι ήταν κάποτε παιδιά”. Ο Μπέκαμ άλλωστε πρόσφατα χτύπησε ένα ακόμη τατουάζ, ένα κοριτσάκι από τα χέρια του Βενιαμίν της φαμίλιας, τη μοναχοκόρη του Χάρπερ.

Κάνει ακόμη και τη βασίλισσα Ελισάβετ να χαμογελά

https://www.instagram.com/p/p

Τον αγαπάνε οι εταιρίες γιατί ό,τι υπογράφει μοσχοπουλάει

https://www.instagram.com/p/p

Τον αγαπάει η συνεχώς ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας και πρώην ποπ σταρ Βικτόρια Μπέκαμ

https://www.instagram.com/p/p

Αγαπάει τη μητέρα του γιατί πάντοτε θυμάται από πού ξεκίνησε

https://www.instagram.com/p/p

Έχει στυλ

https://www.instagram.com/p/p

Έχει χιούμορ

https://www.instagram.com/p/p

Όταν του ανακοινώθηκε μέσα από την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ ότι το περιοδικό People τον βράβευσε ως τον πιο σέξι άνδρα για το 2015 είπε εύστοχα: “Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τον κομμωτή μου, τον στυλίστα μου και φυσικά το Photoshop”.

Είναι σέξι

Κάτι που αν δεν το γνωρίζατε ήδη μπορεί να σας το επιβεβαιώσει η πλησιέστερη γυναίκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ