DEV CATEGORY

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note

Είναι αλήθεια ότι η σειρά Galaxy Note της Samsung έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων μας ως high-end πανίσχυρα εργαλεία παραγωγικότητας με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που τα καθιστούν μοναδικά στο είδος τους. Φανταζόμουν ότι και το ολοκαίνουργιο Galaxy Note10 θα κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου.

Μητέρα, σύζυγος, επιχειρηματίας, φωτογράφος…το κινητό για μένα αποτελεί προέκταση του χεριού μου. Προσπαθώντας καθημερινά να συγκεράσω πλείονες ρόλους, θέτω στόχους και επιδιώκω να ισορροπώ ανάμεσα στους έντονους ρυθμούς και τις υποχρεώσεις που απορρέουν τόσο από την προσωπική μου ζωή όσο και από την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Έχοντας επίγνωση πως η τεχνολογία κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας, το κινητό για μένα οφείλει να αποτελεί εργαλείο που θα αποδίδει τα μέγιστα και που θα με βοηθά να αγγίζω το maximum της παραγωγικότητας μου.

Έχω εντυπωσιαστεί από το πώς το νέο Galaxy Note10 καταφέρνει να καλύπτει τις ανάγκες μου και να ικανοποιεί όλες μου τις απαιτήσεις.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να ανακαλύπτω τις δυνατότητές του συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για ένα smartphone συνώνυμο της καινοτομίας που ήρθε για να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία από μόνο του και να διαφοροποιηθεί από οτιδήποτε έχουμε δει ως τώρα.

Ως επιχειρηματίας μου είναι απαραίτητη μία συσκευή ώστε να μπορώ να δουλεύω ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκομαι.

Το Galaxy Note10 προσφέροντας περισσότερη μπαταρία, απίστευτη ταχύτητα για να διαχειρίζεται δεδομένα, εντυπωσιακό αποθηκευτικό χώρο αλλά και δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης εφαρμογών διευκολύνει το multitasking και είναι ιδανικό για εμάς που θέλουμε να αξιοποιούμε το smartphone στο έπακρο.

Mv underwater

Σε όλα τα παραπάνω προστίθεται και το επανασχεδιασμένο S Pen με δυνατότητα πλέον να μετατρέπει τις χειρόγραφες σημειώσεις μου σε ψηφιακό κείμενο.

Ως φωτογράφος, καλλιτέχνης και με τα ταξίδια ανά τον κόσμο να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου θέλω να αποτυπώνω τη στιγμή με μοναδικές λήψεις προσπαθώντας παράλληλα να αποδίδω την προσωπική μου αισθητική σε κάθε μου φωτογραφία.

Η high end κάμερα του Galaxy Note10 με τεχνολογία επαγγελματικού επιπέδου και με πλήρη σειρά εργαλείων επεξεργασίας, μου επιτρέπει να το πετύχω στο μέγιστο και να αποδίδω φωτογραφίες και βίντεο κορυφαίας ποιότητας.

Και αφού αναφερόμαστε στην αισθητική δε μπορώ να παραβλέψω τον ανανεωμένο και minimal σχεδιασμό του που αποδεικνύει ότι το εν λόγω smartphone σχεδιάστηκε ώστε να είναι τόσο όμορφο όσο και ισχυρό.

Το νέο Galaxy Note10 αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι η Samsung εξακολουθεί να πρωτοπορεί και να υπόσχεται ένα μέλλον ανεξάντλητων δυνατοτήτων.