DEV CATEGORY

ELPEDISON: O πρώτος ιστορικά ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα

ELPEDISON: O πρώτος ιστορικά ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα
Η ELPEDISON είναι ο πρώτος ιστορικά ανεξάρτητος παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα

Με όραμα να είναι ο ηγέτης στην παροχή κορυφαίων και καινοτόμων ενεργειακών λύσεων ενισχύει σταθερά την παραγωγική της δύναμη στην Ελλάδα η ELPEDISON, καλύπτοντας τις ενεργειακές ανάγκες δεκάδων χιλιάδων οικιακών πελατών και επιχειρήσεων, από όλους τους κλάδους της αγοράς

Η ELPEDISON είναι ο πρώτος ιστορικά ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Παράλληλα, αποτελεί ηγετική δύναμη στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος, έχοντας επιπλέον δυναμική παρουσία και στην αγορά φυσικού αέριου.

Έτσι, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει κληρονομήσει από τις μητρικές της εταιρείες, η ELPEDISON οραματίζεται να είναι πάντα ο ηγέτης στην παροχή κορυφαίων και καινοτόμων ενεργειακών λύσεων.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία σχηματίστηκε ως αποτέλεσμα της σύμπραξης δύο κορυφαίων Ομίλων στον τομέα της Ενέργειας:

  • Της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια, του μεγαλύτερου ενεργειακού εμπορικού και βιομηχανικούς Ομίλου στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη,
  • Και της εταιρείας Edison, της μακροβιότερης εταιρείας ενέργειας στην Ευρώπη και της μεγαλύτερης ιδιωτικής ενεργειακής εταιρείας στην Ιταλία

Έτσι, χάρη στη μοναδική αυτή κληρονομιά, η ELPEDISON παράγει και προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια με ασφάλεια, συνεισφέροντας στην ενεργειακή επάρκεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Παράλληλα, παρέχει εδώ και χρόνια με σταθερότητα και συνέπεια τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις, εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες που προσθέτουν πραγματική αξία στον καταναλωτή.

Μάλιστα, η εταιρεία ενισχύει την παραγωγική δύναμη της χώρας με δύο ιδιόκτητες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής στη Θίσβη Bοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820 MW.

Έτσι, χρησιμοποιώντας ως καύσιμο αποκλειστικά φυσικό αέριο, η εταιρεία διασφαλίζει τη συνεχή ροή καθαρής ενέργειας, βάσει μιας παραγωγικής διαδικασίας ιδιαίτερα φιλικής προς το περιβάλλον.

Η αποστολή της ELPEDISON

Αποστολή της ELPEDISON είναι να προσφέρει στους πελάτες της εμπειρία υψηλής ποιότητας μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Η ELPEDISON λειτουργεί με ενθουσιασμό σε ό,τι κάνει και είναι υπερήφανη καθώς παρέχει στους ανθρώπους της οο περιβάλλον όπου μπορούν να διακριθούν, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία.

Οι αξίες της εταιρείας είναι η ασφάλεια, καθώς αποτελεί προτεραιότητά μας σε ό,τι κάνει, η αφοσίωση, με δεδομένο ότι δεσμεύεται με την καρδιά και το μυαλό της, η προσήλωση στον πελάτη, η ακεραιότητα καθώς οι άνθρωποι της ELPEDISON είναι ηθικοί, δίκαιοι, αξιόπιστοι και λειτουργούν με διαφάνεια και η αριστεία, με την εταιρεία να βελτιώνει συνεχώς τον τρόπο που λειτουργεί.