DEV CATEGORY

Ασυνήθιστα resolutions για να ξεκινήσεις δυναμικά το φθινόπωρο

Ασυνήθιστα resolutions για να ξεκινήσεις δυναμικά το φθινόπωρο

Η άτυπη «Πρωτοχρονιά» ταυτίζεται με τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη. Θέσε καινούργιους στόχους και ανακάλυψε νέες ασυνήθιστες εμπειρίες, όπως ακριβώς πριν ένα χρόνο ανακάλυψες το PULZE.

Δεν είναι τυχαίο ότι για πολλούς ανθρώπους, η πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου είναι η δική τους, άτυπη «Πρωτοχρονιά». Μπορεί να μοιάζει με κατάλοιπο από τα σχολικά και φοιτητικά χρόνια, ωστόσο στους περισσότερους τομείς της ζωής μας η… σεζόν ξεκινά το φθινόπωρο. Επομένως, η εποχή αυτή είναι η περισσότερο κατάλληλη για να θέσουμε νέους στόχους και να υιοθετήσουμε νέες συνήθειες.

Αν είσαι ενήλικος καπνιστής, καταλαβαίνεις τι λέμε. Πριν ένα χρόνο, ίσως να ήσουν από τους πρώτους που δοκίμασες την ασυνήθιστα πρακτική και διακριτική εμπειρία απόλαυσης θερμαινόμενου καπνού που προσφέρει το PULZE. Αν πάλι ακόμα το σκέφτεσαι, τότε τώρα είναι ξεκάθαρα η καταλληλότερη εποχή για να επιλέξεις τη δική σου γεύση, από την πλούσια γκάμα γεύσεων iD, όλες με την υπογραφή των δημιουργών των Davidoff.

Καθώς γιορτάζουμε ένα χρόνο PULZE, ανακαλύπτουμε νέες ασυνήθιστες εμπειρίες που μπορούν να γίνουν οι στόχοι μας για τη νέα σεζόν.

Μαθήματα κεραμικής

Κάπου εκεί στην πρώτη καραντίνα ανακαλύψαμε το Tik Tok, το banana bread και την κεραμική. Όπως το PULZE προσφέρει μια γευστική εμπειρία ασυνήθιστη όπως εσύ, έτσι και η κεραμική προσφέρει την ασυνήθιστη αίσθηση του χειροποίητου αντικειμένου. Υπάρχουν δεκάδες σεμινάρια κεραμικής εκεί έξω και σίγουρα θα βρεις κάποιο να σου ταιριάζει. Βασική αρχή της κεραμικής είναι η υπομονή, εδώ δεν μπορείς να εκβιάσεις τίποτα. Δώσε χρόνο και όσον αφορά την μπαταρία του PULZE μην ανησυχείς. Με μία πλήρη φόρτιση που διαρκεί μόλις 90 λεπτά, μπορείς να απολαύσεις έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις.

Πλέξιμο

Εξερευνώντας την ασυνήθιστη αίσθηση απόλαυσης που μας χαρίζει η διαδικασία δημιουργίας ενός χειροποίητου αντικειμένου, δεν θα γινόταν να μην αναφέραμε το πλέξιμο. Πρόκειται, επίσης, για μια ενασχόληση την οποία ανακαλύψαμε την εποχή που περνούσαμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, όμως πλέον έχει γίνει αγαπημένο χόμπι πολλών και δίκαια. Με τον ίδιο τρόπο που οι νέες γεύσεις PULZE απελευθερώνουν την ασυνήθιστα διακριτική γευστική εμπειρία, έτσι και το πλέξιμο απελευθερώνει τις πιο δημιουργικές πλευρές του εαυτού μας. Οι ρυθμικές επαναλαμβανόμενες κινήσεις του πλεξίματος έχουν επίσης χαλαρωτική δράση και συμβάλλουν στην καταπολέμηση του στρες. Όσοι πλέκουν δηλώνουν ότι νιώθουν «περισσότερη ηρεμία και καλύτερη διάθεση».

Ανακάλυψε τις κρυφές οάσεις του κέντρου

Πολλές φορές η πόλη κρύβει «θησαυρούς» εκεί όπου δεν το περιμένεις. Όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει, απόλαυσε τα ηλιόλουστα ΣΚ του Σεπτεμβρίου στις κρυφές οάσεις της Αθήνας. Από τον κήπο της γαλλικής σχολής (Διδότου 6) μέχρι τον Διομήδειο βοτανικό κήπο (Ιερά Οδός 403) και το Λύκειον στη Ριζάρη, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις τα φιλόξενα γρασίδια της πόλης. Πήγαινε για ένα περίπατο ή ακόμα καλύτερα συνδύασε την επίσκεψή σου με ένα υπέροχο πικ νικ. Ανάλογα με την επιλογή σου, ρυθμίζεις και το επίπεδο θέρμανσης καπνού της συσκευής PULZE που σου ταιριάζει. Πιέζοντας παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και αφήνοντάς το μετά την πρώτη δόνηση, ενεργοποιείς τη Standard λειτουργία για μια έντονη αίσθηση, ενώ αν το αφήσεις μετά τη δεύτερη δόνηση, ενεργοποιείς τη λειτουργία Eco για μια πιο ήπια γευστική εμπειρία.

Λέσχες ανάγνωσης

Έχεις βαρεθεί να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια βιβλία στο κομοδίνο σου, τα οποία περιμένουν καρτερικά να τους δώσεις λίγη σημασία; Μία λέσχη ανάγνωσης θα σε βοηθήσει όχι μόνο να βρεις το χαμένο σου αναγνωστικό κίνητρο, αλλά και να οργανώσεις καλύτερα και πιο αποδοτικά το χρόνο σου στη ροή της καθημερινότητας, ώστε να μην μένει πίσω η αγαπημένη σου συνήθεια. Άσε που πάντα είναι προτιμότερο να διαβάζεις το ίδιο βιβλίο παράλληλα με άλλους και να μοιράζεσαι μαζί τους τις εντυπώσεις σου.

Οι λέσχες ανάγνωσης στην Αθήνα καλύπτουν κάθε αναγνωστική προτίμηση και ηλικιακή ομάδα. Σίγουρα θα βρεις εκείνη που σου ταιριάζει. Εξάλλου, εδώ και ένα χρόνο που έχεις ανακαλύψει το PULZE, γνωρίζεις πόσο σημαντική είναι η δυνατότητα επιλογών, καθώς και εσύ διαλέγεις όποια από τις 6 ξεχωριστές iD γεύσεις ταιριάζει στη διάθεσή σου κάθε στιγμή.

Από το Rich Bronze για μια κλασική και πλούσια εμπειρία και το Balanced Blue για μια πιο ισορροπημένη εμπειρία, μέχρι τα πιο δροσερά Ice και Capsule Polar, για όσους προτιμούν τη φρεσκάδα που προσφέρει η μέντα, ή τις νέες αφίξεις, Capsule Summer Red με γεύση Watermelon και Capsule Forrest Purple με γεύση Berry.

Αν το φθινόπωρο σηματοδοτεί μια νέα αρχή, τότε δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή για να εμπλουτίσεις τις αγαπημένες σου ασχολίες ή να ανακαλύψεις νέες, εξίσου ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες. Εδώ και ένα χρόνο άλλωστε το PULZE είναι μία από αυτές.