Καταμαράν με 125 επιβάτες προέκρουσε στο λιμάνι της Ραφήνας
Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, στο λιμάνι της Ραφήνας.
Το επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν FLYING CAT 4 με 215 επιβάτες, προσέκρουσε στο λιμενοβραχίονα, στο λιμάνι της Ραφήνας, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ή εισροή υδάτων στο πλοίο.
Το καταμαράν είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό σώμα η πρόσκρουσή του οφείλεται πιθανότατα από βλάβη στο πηδάλιό του.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν πλωτά του Λιμενικού Σώματος που παρέλαβαν τους επιβάτες και να τους οδήγησαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Ραφήνας, απ' όπου με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους.
Παράλληλα, το επιβατηγό καταμαράν FLYING CAT 4 έδεσε με ίδια μέσα στο λιμάνι της Ραφήνας.
Το καταμαράν με 13 άτομα πλήρωμα αναμένεται να επιθεωρηθεί από δύτες ενώ απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του.
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10
Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τσαρλς Κούσνερ ζήτησε να δει τον Σαρκοζί στη φυλακή αποκαλύπτει το Reuters
19:09
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξανά στις ράγες τη Δευτέρα (8/12) - Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δοκιμών
18:58
Δικαστήρια Ευελπίδων: Πέθανε 84χρονος που δικαζόταν για ενδοοικογενειακή βία
18:51