ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις ευρωεκλογές κόντρα στο ΚΙΝΑΛ το... Π.Α.Σ.Ο.Κ.

Στις ευρωεκλογές κόντρα στο ΚΙΝΑΛ το... Π.Α.Σ.Ο.Κ.
Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Έτοιμος να... ανατείλει και πάλι - έστω και διαφορετικός - είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, μόνο που αυτήν τη φορά δεν είναι αμιγώς πράσινος, όπως τον είχαμε συνηθίσει, αλλά θυμίζει αρκετά το λογότυπο εταιρείας πετρελαιοειδών.

Μάλιστα το νέο ΠΑΣΟΚ θα συμμετάσχει στις ευρωεκλογές, όπως υποστηρίζει ο εμπνευστής και ιδρυτής του νέου κόμματος Δημοσθένης Βεργής, ο γνωστός πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων, ο οποίος έχει ανακοινώσει και την κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Αχαρνών.

Όπως υποστηρίζει με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, θα συμμετάσχει στις ευρωεκλογές με το σχηματισμό «Πανευρωπαϊκό Ανεξάρτητο Συνδικαλιστικό Οικολογικό Κίνημα» και σε συνεργασία φυσικά με τους Έλληνες Οικολόγους.

Θυμίζεται ότι, στο παρελθόν ο Δημοσθένης Βεργής, που έχει προκαλέσει με τη γυμνή του φωτογράφηση, συνεργάστηκε ανεπιτυχώς εκλογικά με την Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ τα τελευταία 3,5 περίπου χρόνια «φιλοξενήθηκε» σε σωφρονιστικό κατάστημα (για καταπάτηση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων κοντά στη λίμνη Μαραθώνα) από το οποίο βγήκε λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου.

54519863_10218737347760915_6093344401474453504_n.jpg


facebook

Είχε καταδικαστεί σε 37 χρόνια και 6 μήνες κάθειρξη χωρίς αναστολή για απάτη σε βάρος του δημοσίου, καθώς διεκδικούσε δασικές ή αναδασωτέες δημόσιες εκτάσεις με πλαστούς τίτλους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Δημοσθένης Βεργής θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου και όχι της 27ης όπως αναφέρει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ