ΕΚΛΟΓΕΣ

ΝΔ: Νέα ερωτήματα για την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου

ΝΔ: Νέα ερωτήματα για την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Συνέχεια στην υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου επιχειρεί να δώσει η Νέα Δημοκρατία μέσω δεύτερης ανακοίνωσης, σχετικά με την αποσυρθείσα υποψηφιότητά της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτή από την Κουμουνδούρου, μετά το δημοσίευμα που ανέφερε πως επί 5,5 χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Σημειώνεται ότι στην επιστολή παραίτησής της, η κ. Λοΐζου παραδέχεται ότι λάμβανε την σύνταξη της μητέρας της λανθασμένα για ένα χρονικό διάστημα, ωστόσο ισχυρίζεται πως το λάθος δεν ήταν δικό της.

«Ο λόγος που η σύνταξη συνέχισε να καταβάλλεται σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες, κάτι το οποίο εξ όσων γνωρίζω συμβαίνει συχνά και ταλαιπωρεί αρκετούς πολίτες», υποστήριξε η ίδια, τονίζοντας παράλληλα ότι αναγνώρισε το χρέος της, το οποίο και αποπληρώνει.

Πηγές της Πειραιώς αναφορικά με την υπόθεση διερωτούνται χαρακτηριστικά:

1. Ποιος συνεργάτης του κ. Τσίπρα επέλεξε την κ. Λοΐζου και με ποια ακριβώς κριτήρια;

2. Δεν γνώριζε ο κ. Τσίπρας την καταδίκη της για την παράνομη σύνταξη όταν την υποδέχθηκε στο Μαξίμου;

3. Είχε επικοινωνήσει το πρωί ο κ. Τζανακόπουλος με την κ. Λοΐζου όταν ψευδώς και δημόσιας υποστήριξε ότι δεν πήρε τα χρήματα που της καταβάλλονταν επί 69 μήνες;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ