ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: Με «πράσινες» μεταγραφές και λαμπερά ονόματα στοχεύει στην τρίτη θέση το ΚΚΕ

Ευρωεκλογές 2019: Με «πράσινες» μεταγραφές και λαμπερά ονόματα στοχεύει στην τρίτη θέση το ΚΚΕ
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Με στόχο την τρίτη θέση στις κάλπες των ευρωεκλογών ανακοινώνει σήμερα (Δευτέρα 1/4) το ψηφοδέλτιο του το ΚΚΕ. Την ανακοίνωση των υποψηφίων θα κάνει ο ίδιος ο γγ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στον Περισσό επέλεξαν να έχουν εκπροσώπηση διαφορετικών κοινονικών ομάδων ενώ δεν λείπουν και τα λεγόμενα «λαμπερά» ονόματα, με τις Σεμίνα Διγενή και Λίλα Καφαντάρη να ξεχωρίζουν.

Μεταξύ άλλων, υποψήφιος θα είναι ο Γραμματέας της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος. Στη λίγα στο υποψηφίων και δύο αξιωματικοί, ο ταξιάρχος ε.α. Μιχάλης Σοφικίτης και ο συνταγματάρχης ε.α. Γιάννης Αγγέλου, προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ.

Υποψήφιος με το ΚΚΕ θα είναι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός στο στίβο Γιώργος Πομάσκι, ενώ μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ έκανε ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής από τη Βοιωτία Γιάννης Βάγγος.

Εκ νέου υποψήφιος θα είναι και ο νυν ευρωβουλευτής Κώστας Παπαδάκης ενώ ως άνοιγμα στους νέους λογίζεται η υποψηφιότητα του Λευτέρη Νικολάου- Αλαβάνου, γιου των άλλοτε στελεχών της ΚΝΕ Αριάδνης Αλαβάνου και Σταμάτη Νικολάου και ανιψιού του Αλέκου Αλαβάνου.

Στον Περισσό φαίνεται πως επικρατεί αισιοδοξία η οποία στηρίζεται σε στοιχεία που έχει το κόμμα στη διάθεση του και σύμφωνα με τα οποία καταγράφονται εισροές από ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΛΑΕ, αλλά και από ανένταχτους της αριστεράς που έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ