Περιφερειακές εκλογές 2019: Ποιος προηγείται σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
Προβάδισμα του Γιώργου Πατούλη στην αναμέτρηση για την Περιφέρεια Αττικής δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να προηγείται με ποσοστό 30%, στην πρόθεση ψήφου, ενώ ακολουθούν η Ρένα Δούρου και ο Γιάννης Σγουρός με 14%.
Παράλληλα, το 73% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν σε λανθασμένη κατεύθυνση, ενώ το 71% αξιολογεί αρνητικά το έργο της κυβέρνησης.
Ωστόσο, αρνητικά αξιολογείται, από το 59% των ερωτηθέντων και η εικόνα της Νέας Δημοκρατίας.
Την ίδια ώρα, η εγκληματικότητα — έλλειψη αστυνόμευσης, η καθαριότητα, το οδικό δίκτυο και η έλλειψη υποδομών αξιολογούνται ως τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στο Λεκανοπέδιο.

Πηγή: Βήμα
Αντετοκούμπο, Καραλής και Ντούσκος διεκδικούν τον τίτλο του κορυφάιου αθλητή της χρονιάς
11:38
Το νέο σχέδιο μετασχηματισμού των ΕΛΤΑ - Bιωσιμότητα και ισχυρή παρουσία
11:37
Φαραντούρης: Απολύτως καλοδεχούμενο το ενδεχόμενο κόμμα Καρυστιανού
11:27
Πέθανε ο Άντονι Πράις: Ο σχεδιαστής που έντυσε τον Μπάουι, τους Duran Duran και τη βασίλισσα Καμίλα (pics&vids)
11:26