ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019 - Απάντηση Κυμπουρόπουλου στον Τσίπρα: Άδικο αυτό που είπατε για μένα

Ευρωεκλογές 2019 - Απάντηση Κυμπουρόπουλου στον Τσίπρα: Άδικο αυτό που είπατε για μένα
Instagram/kleinerfuenf

Απάντηση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τα όσα δήλωσε για το πρόσωπό του, έδωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Σε προεκλογική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Κυμπουρόπουλος στάθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Τσίπρα πως «η ΝΔ τον περιφέρει για να μαζέψει ψήφους», εκτιμώντας πως είναι ντροπή να κρίνεται για κάτι άλλο πέρα από τις απόψεις του και τονίζοντας πως δεν ζητά τη λύπηση κανενός.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθεια μου με αυτόν τον τρόπο. Ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρο μου και την θέληση μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας. Δεν ζητάω τη λύπη σας. Ζητάω να καταλάβετε ποιος είμαι και τι θέλω να κάνω αν και εφόσον καταφέρω να φτάσω στην Ευρωβουλή».

Συνεχίζοντας την ομιλία του τόνισε πως ένας εκ των στόχων του είναι να αλλάξει την πολιτική σκέψη της Ευρώπης και θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Όταν ο Τσίπρας είπε ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν. Ο Μητσοτάκης λέει είμαστε εδώ ανοιχτοί να κάνουμε διάλογο και να επικοινωνήσουμε. Αυτήν την πολιτική θέλω ν’ ακολουθήσω», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως αυτή του η στάση τον εντυπωσίασε.

«Kάθε φορά φοβάμαι και ανησυχώ ότι δεν θα βγάλω κάποιο πολιτικό λόγο ή σκέψη. Κάθε φορά, όμως, καταλαβαίνω ότι η ίδια μου η υποψηφιότητα έχει σκοπό να αλλάξει τον πολιτικό τρόπο, ο οποίος δεν είναι να καβγαδίζουμε σε κάποια πάνελ. Ο νέος πολιτικός λόγος που θέλω να εκφράσω είναι εδώ και θέλω να τον εκφράσω εδώ μαζί σας, είμαι εδώ, η ζωή μου η πορεία μου. Σας ζητώ να την αξιολογήσετε για να καταλάβετε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ