ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκάφα ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ιωάννης Μεταξάς στο πρώτο προεκλογικό σποτ για τις ευρωεκλογές

Γκάφα ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ιωάννης Μεταξάς στο πρώτο προεκλογικό σποτ για τις ευρωεκλογές
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για τις επικείμενες ευρωεκλογές, έδωσε στη δημοσιότητα η Κουμουνδούρου με τίτλο «Η δύναμη των Ελλήνων» και απεικονίζει σπουδαίες προσωπικότητες της χώρας.

Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού εναλλάσσονται μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας - μεταξύ των οποίων ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Κώστας Βάρναλης, ο Γιάννης Ρίτσος, ο Κώστας Καρυωτάκης- καθώς και φωτογραφίες ντοκουμέντα της ιστορίας της χώρας.

Στο τέλος του σποτ, εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας καθώς και στιγμές της τελευταίας τετραετίας και της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων, στο βίντεο επιλέχθηκαν φωτογραφικά καρέ από τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς και από τη μεταναστευτική κρίση του 2015.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του προεκλογικού σποτ δεν πρόσεξαν ότι ανάμεσα τις προσωπικότητες περιλαμβάνεται και ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς, ενώ μόλις έγινε αντιληπτό από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το βίντεο κατέβηκε, ωστόσο πρόλαβε να περάσει στην... αθανασία του Διαδικτύου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ