Ευρωεκλογές 2019: Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να «μην δεις αυτό το βίντεο»

Στο «κόκκινο» εκτοξεύουν το πολιτικό θερμόμετρο τα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, με την Κουμουνδούρου να αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευφάνταστη και την Πειραιώς να σηκώνει το γάντι.

 

Από σήμερα Πέμπτη, προβάλλεται το διαδικτυακό προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τις ευρωεκλογές με τίτλο «Μην δεις αυτό το βίντεο!!!».

Στο βίντεο διάρκειας μόλις 51 δευτερολέπτων, εναλλάσσονται με μεγάλη ταχύτητα μια σειρά «υποδείξεων» και «απαγορεύσεων».

«Μην ρωτάς πολλά, μην νευριάζεις, μην είσαι διαφορετικός, μην κάνεις παρέες με ξένους, μην μιλάς, μην αντιμιλάς, μην φέρνεις αντιρρήσεις, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις», είναι ενδεικτικά τα «μην» που συγκεντρώνει το νέο διαδικτυακό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, δόθηκε στη δημοσιότητα, το πέμπτο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των ευρωεκλογών, με τίτλο «Αποκατάσταση των αδικιών - Έμπρακτη στήριξη στους συνταξιούχους» πρωταγωνιστεί μία συνταξιούχος, ενώ στο βίντεο γίνεται αναδρομή στις μνημονιακές περικοπές των συντάξεων των συντάξεων μέχρι το 2014.

«Ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη, δεν το πίστευες πια», λέει η συνταξιούχος και τότε γίνεται ένα… flashback στα έτη των περικοπών των συντάξεων. 

«Και μετά ακούω...»: Η πρωταγωνίστρια του σποτ εμφανίζεται χαρούμενη ακούγοντας πάντα στις ειδήσεις τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για καμία περικοπή στις συντάξεις, αλλά για κατανομή της 13ης σύνταξης.

«Ντάξει λέω, ντάξει», συνεχίζει η ίδια για να συμπληρώσει: «Επιτέλους! Με είχανε καταρημάξει την έρημη».

Το σποτ καταλήγει με το κεντρικό προεκλογικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖA: «Ήρθε η ώρα των πολλών».

ΝΔ: Στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με αλήθειες

Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις συντάξεις, όπως αναμενόταν, δεν έμεινε αναπάντητο από την αξιωματική αντιπολίτευση. 

«Στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με αλήθειες. Από το 2015 μέχρι σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα:

  • Κατάργησε το ΕΚΑΣ
  • Μείωσε τις αποδοχές των συνταξιούχων ως 38% με το νόμο Κατρούγκαλου.
  • Περιέκοψε επιπλέον όλες τις παλιές συντάξεις με 6% λόγω εισφοράς υπέρ Υγείας.

Κάθε συνταξιούχος έχασε επί ΣΥΡΙΖΑ 2056 ευρώ το χρόνο. Έχουν και ένα όριο τα ψέματα κ. Τσίπρα. Πολιτική Αλλαγή τώρα. Για να αυξηθούν τα εισοδήματα όλων των Ελλήνων», τονίζει η ΝΔ σε τηλεοπτικό μήνυμά της.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!