«Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έλθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Είμαστε με όλους τους Έλληνες», σημείωσε και πρόσθεσε πως στις 26 Μαΐου θα σημάνει η «μεγάλη πολιτική αλλαγή».

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, αυτές οι ευρωεκλογές «έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από τέσσερα χρόνια μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν».

«Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σε αυτήν την κάλπη δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος ή σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον», υπογράμμισε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική, αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία».

«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής και θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η ΝΔ», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αναφερόμενος στους συνταξιούχους, είπε ότι «έχουν αξιοπρέπεια , δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής» και ζήτησε να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα.

Ο ίδιος τόνισε ακόμα ότι «δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου». 

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να πείσουν τους άλλους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες, ενώ απηύθυνε μήνυμα σε όσους αποχώρησαν από την ΝΔ «να επιστρέψουν σπίτι τους».

Επεσήμανε, δε, ότι είναι διαφορετικός ο πατριωτισμός από το στείρο εθνικισμό και σημείωσε πως η ΝΔ είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη.

«Απέναντι στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η αλήθεια και η σκληρή δουλειά», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Δεν θέλουμε να διαδεχθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να γίνουμε μια άλλη κυβέρνηση».

Αφού τόνισε, δε, πως «δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση για να διαπιστώσει κανείς το ρεύμα για τη ΝΔ» ζήτησε από στελέχη και οπαδούς να πείσουν τους αναποφάσιστους.

Διαβάστε επίσης