ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2019: Αυτοί είναι οι διάσημοι που εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι

Δημοτικές εκλογές 2019: Αυτοί είναι οι διάσημοι που εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η διαδικασία της ενσωμάτωσης ψήφων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πολλά είναι τα ονόματα διάσημων που εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι.

Με τον συνδυασμό «Αθήνα ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη σημείωσαν επιτυχία οι: Κατερίνα Γκαγκάκη (5.952 ψήφοι), ο Νικόλας Βαφειάδης (5.542 ψήφοι) και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης (2.619 ψήφοι). Και οι τρεις εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι.

https://www.instagram.com/p/Bx62Q5HIUDZ

Στον Δήμο Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς νικητής» του Γιάννη Μώραλη εκλέχθηκαν οι: Νόνη Δούνια (1.524 ψήφοι) και Αντώνης Νικοπολίδης (1.179 ψήφοι).

https://www.instagram.com/p/ByCRfndIEgM

Στον Δήμο Γλυφάδας με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας» του Γιώργου Παπανικολάου εκλέχθηκαν οι: Μπέσσυ Αργυράκη (1.591 ψήφοι) και Μαίρη Μηλιαρέση (933 ψήφοι).

Στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» του Λάμπρου Μίχου εκλέχθηκε ο Νίκος Βουρλιώτης (706 ψήφοι).

https://www.instagram.com/p/ByAFzheIFVV

Στον Δήμο Περιστερίου με τον συνδυασμό «Με την Κοινωνία Μπροστά- Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών» του Ανδρέα Παχατουρίδη εκλέχθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία με 4.552 ψήφους.

https://www.instagram.com/p/Bx-j29DIlMx

Στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής με τον συνδυασμό «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» του Ιωάννη Σταθόπουλου εκλέγεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (303 ψήφοι).

Στον Δήμο Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Ενωμένο Μαρούσι» του Γιώργου Καραμέρου εκλέγεται η Σάρα Εσκενάζυ (529 ψήφοι).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ