Εκλογές 2019 - Γεννηματά: Η χρήσιμη ψήφος, είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ
Στο Ηράκλειο έφτασε λίγο πριν τις 15:00 η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στην Κρήτη.
Όπως δήλωσε φτάνοντας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου: «Με τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες της Κρήτης μας ενώνουν πολλά. Κοινοί αγώνες κατακτήσεις και προσδοκίες για το μέλλον. Τώρα είναι η ώρα να πορευτούμε ξανά μαζί. Μαζί με όσους έχουν απογοητευτεί από το ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με όσους δεν θέλουν να δουν μια ανεξέλεγκτη κυριαρχία της δεξιάς».
Η κ. Γεννηματά, είπε ακόμα ότι «τσακώνονται δημόσια για το ποιος έκανε τις υποχωρήσεις στο θέμα των Σκοπίων. Δηλαδή για το ποιος παρέδωσε πρώτος τα όπλα, που είχε εξασφαλίσει για τη χώρα και τον ελληνικό λαό ο Ανδρέας Παπανδρέου, με την ενδιάμεση συμφωνία».
Και συνέχισε λέγοντας: «Ο κ. Τσίπρας βγάζει τώρα στη φορά τα μυστικά που τους ενώνουν και δεν μιλούσε γι' αυτά, για να μην δυσαρεστήσει την Καραμανλική συνιστώσα που τον κρατούσε στην εξουσία. Τώρα όμως ένα-ένα τα μυστικά που τους ενώνουν έρχονται στο φως. Οι προοδευτικοί πολίτες ξέρουν. Η λογική επιστρέφει στον τόπο. Δεν παραδίδουν την πολιτική τους ταυτότητα. Η χρήσιμη ψήφος, είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. Ραντεβού στην κάλπη στις 7 Ιουλίου».
SPONSORED
Ο V12 της Aston Martin επιμένει και θα είναι ακόμα πιο δυνατός στη Vanquish S
12:10
Ιερά Οδός: Συνελήφθη 25χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος πατίνι και έπεσε σε ΙΧ
12:00
Πανελλήνιες 2026: Η προετοιμασία της τελικής ευθείας -Τι πρέπει να προσέξετε
11:49
Διευθυντής Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ: «Επιθυμούμε να υπάρξει συμφωνία του Τσίπρα με τον Φάμελο
11:38