ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαυροειδής (ΑΝΤΑΡΣΥΑ): ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συναινούν στην ίδια πολιτική

Π. Μαυροειδής (ΑΝΤΑΡΣΥΑ): ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συναινούν στην ίδια πολιτική

«Οι πολίτες δεν θα πρέπει να μπουν στο δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή Νέα Δημοκρατία καθώς τα δύο μεγάλα κόμματα συναινούν στην ίδια πολιτική και έχει αποδειχτεί ότι στις κρίσιμες στιγμές στηρίζει το ένα την πολιτική του άλλου», λέει μιλώντας στο CNN Greece, o κ. Παναγιώτης Μαυροειδής, υποψήφιος βουλευτής με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην Ανατολική Αττική.

Ο κ. Μαυροειδής συνέκρινε την σημερινή πολιτική κατάσταση με τον Ιούλιο του 1989 και την κυβέρνηση Τζανετάκη, όταν όπως είπε, «και τότε η Αριστερά συναινούσε σε έναν γύρο νεοσυντηρητικής επίθεσης, μια πρακτική που διαλύει την Αριστερά.» Τονίζει ότι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορεί να υπάρξει βελτίωση των συνθηκών ζωής των πολιτών. Χαρακτήρισε το κόμμα του κ. Βαρουφάκη ως αντιπρόσωπο της «αυταπάτης της υπεύθυνης ανυπακοής» που χρεοκόπησε την πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Κατέληξε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξέθεσε την Αριστερά, νομιμοποιώντας την Ακροδεξιά και «δικαιώνοντας» την Δεξιά και ότι η νέα Αριστερά δεν θα πρέπει να έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι αυτός εκφράζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ