ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019:Η επικράτηση της ΝΔ είναι μια ισχυρή απάντηση της μεσαίας τάξης, λέει η Ο. Κεφαλογιάννη

Εκλογές 2019:Η επικράτηση της ΝΔ είναι μια ισχυρή απάντηση της μεσαίας τάξης, λέει η Ο. Κεφαλογιάννη
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Αμετανόητος και αμετροεπής συνεχίζει να είναι ο κ. Τσίπρας, λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη, υποψηφία βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών, σε συνέντευξή της στο CNN Greece.

Η κ. Κεφαλογιάννη σημειώνει ότι ένα χρόνο μετά το Μάτι και την απάνθρωπη, όπως λέει, διαχείριση από την κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός δεν βρήκε τον τρόπο να αναγνωρίσει τα λάθη του.

Παράλληλα, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια αντιπερισπασμού και υπογραμμίζει ότι ο Κ. Καραμανλής έχει μείνει στην ιστορία για το κεκτημένο του Βουκουρέστιου, το οποίο παραβίασε η παρούσα κυβέρνηση με τη συγκεκριμένη συμφωνία. Όσο για τη στάση της ΝΔ, η κ. Κεφαλογιάννη σημειώνει ότι η Συμφωνία δεσμεύει πλέον τη χώρα και αυτό που μπορεί, πλέον, να γίνει είναι να περιοριστούν οι αρνητικές της συνέπειες.

Αναφορικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, η κ. Κεφαλογιάννη σημειώνει ότι η επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν η ηχηρή απάντηση της μεσαίας τάξης στην υπερφορολόγηση που επέβαλε η κυβέρνηση και υπογραμμίζει ότι δέσμευση της ΝΔ είναι η μείωση της φορολογίας, η προσέλκυση επενδύσεων και η δημιουργία θέσεων εργασίας.

Τέλος, η κ. Κεφαλογιάννη υποστηρίζει ότι αν η ΝΔ πάρει την εντολή για τον σχηματισμό μιας ισχυρής κυβέρνησης, αυτό θα δώσει το μήνυμα τόσο στις αγορές όσο και στους επενδυτές για μια έκρηξη επενδύσεων και δημιουργίας πολλών θέσεων εργασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ