ΕΚΛΟΓΕΣ

Εκλογές 2019: Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Εκλογές 2019: Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στις 7 το πρωί της Κυριακής ανοίγουν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές και την ανάδειξη του νέου κοινοβουλίου.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα προσέλθουν στις κάλπες από το πρωί της 7ης Ιουλίου προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα προσέλθει στις 10 το πρωί για να ψηφίσει στο 3ο-4ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού. Λίγο αργότερα θα ψηφίσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο 27ο-30ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά του στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, θα ψηφίσει για τις εθνικές εκλογές στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα βρεθεί στο 3ο Δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Σε ό,τι αφορά τους πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, ο πρώτος θα ψηφίσει στο 2ο Δημοτικό Πύλου και ο δεύτερος στο 1ο Δημοτικό Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, θα ψηφίσει για τις εθνικές εκλογές στο 2ο Δημοτικό Π. Φαλήρου και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ