Κατέρρευσε γέφυρα σε κεντρικό σημείο στην Καβάλα
Στην Καβάλα μεταβαίνει αύριο, Σάββατο η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, μαζί με κλιμάκιο μηχανικών της Εγνατίας Οδού προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την έκταση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την κατάρρευση της γέφυρας σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης.
Ταυτόχρονα, με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Καβάλα κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων.
Πρόκειται για τη δεύτερη κατάρρευση γέφυρας στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, έπειτα απ΄ αυτή του Κομψάτου, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση.
«Είτε υπάρχει έλλειμμα στη συντήρηση, που είναι στην ευθύνη των δήμων και της Περιφέρειας, είτε υπάρχουν σοβαρά κατασκευαστικά λάθη- και είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τι ακριβώς συμβαίνει και να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν. Από εκεί και πέρα η αντίδραση της κυβέρνησης είναι άμεση και θα κάνουμε ό,τι πρέπει», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.
Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο παιδιών πέντε και εννέα ετών από τον Κορυδαλλό (pics)
10:02
Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα: Οι προσδοκίες, οι «κόκκινες» γραμμές και τα μηνύματα
10:00
Τροχαίο ατύχημα στην Περιφερειακή Υμηττού - Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
09:54
Το νέο μαλακό ρομπότ της Κίνας επιπλέει, σέρνεται και περπατά εκεί όπου άλλα ρομπότ δεν μπορούν
09:50