ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποιοι φοβούνται τη Ντέμι Μουρ; Η αυτοβιογραφία της είναι έτοιμη και λέει μόνο αλήθειες

Ποιοι φοβούνται τη Ντέμι Μουρ; Η αυτοβιογραφία της είναι έτοιμη και λέει μόνο αλήθειες
Richard Shotwell/Invision/AP

Η Ντέμι Μουρ έγραψε την αυτοβιογραφία της. Εδώ και καιρό άφηνε υποννοούμενα ότι θα συνέβαινε αυτό, αφού πολύ συχνά έκανε αναρτήσεις με φωτογραφίες της από το παρελθόν της στο Instagram. Τώρα, το βιβλίο είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει και είναι αρκετοί εκείνοι που λογικά δεν κοιμούνται πολύ καλά τα βράδια. Ειδικά οι πρώην της... 

Η 56χρονη ηθοποιός μιλάει στο βιβλίο της με τίτλο Inside Out για όλα: πώς ξεκίνησε από το Νέο Μεξικό και κατάφερε να γίνει μια από τις διασημότερες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Η σταρ γράφει τις αλήθειες της ζωής της, αφιερώνοντας κεφάλαιο στην εξάρτησή της από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, τη φάση που πέρασε με την εμμονή της με την εικόνα του σώματος της να κυριεύει τη ζωή της, την τραυματική παιδική ηλικία της και τους τρεις γάμους με τους άντρες που ερωτεύτηκε. Γάμους που δεν τελείωσαν καλά, όπως αυτόν με τον Μπρους Γουίλις, αλλά ιδιαίτερα δε αυτόν με τον κατά πολύ νεώτερό της Άστον Κάτσερ που την άφησε για τη σημερινή του σύντροφο, τη Μίλα Κούνις.

upl5ced45970d946

Η Ντέμι Μουρ μιλάει πολύ στο βιβλίο της και για τη δεκαετία του ’80, τότε που μπήκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, μετά από το δρόμο της αυτοκαταστροφής που ακολουθούσε, αλλά κατάφερε να το ξεπεράσει με τη βοήθεια αγαπημένων της προσώπων.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της και σίγουρα θα εκτοξευθεί στις πωλήσεις αφού κρύβει εκπλήξεις και θα συγκινήσει τους αναγνώστες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ