Εικόνες από το παρελθόν στη Θεσσαλονίκη: Ρυθμιστής τροχονόμος σε βαρέλι
Εικόνες από το παρελθόν αντίκρισαν σήμερα, περαστικοί και οδηγοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, τοποθετήθηκε - στη διάρκεια ειδικής εορταστικής εκδήλωσης προς τιμήν του ρυθμιστή τροχονόμου - το παραδοσιακό τροχονομικό βάθρο (βαρέλι).
Ο ρυθμιστής τροχονόμος της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης δέχθηκε εθιμοτυπικά δώρα από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγο Φώτιο Δομζαρίδη, ενώ η μπάντα της Αστυνομίας πλαισίωσε την εκδήλωση ψάλλοντας τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «σκοπός της εκδήλωσης ήταν η επιβράβευση των τροχονόμων, ανδρών και γυναικών, για την πολύτιμη καθημερινή προσφορά τους, τόσο στους οδηγούς οχημάτων όσο και στους πεζούς, αποσκοπώντας στην ασφάλεια, αλλά και τη διευκόλυνση τους κατά τις μετακινήσεις τους».
Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, βουλευτές, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και άλλων φορέων.
Αγρότες: Κανονικά η κυκλοφορία στα διόδια Μαλγάρων και στην Πατρών-Κορίνθου στο Αίγιο
21:44
Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (5/12) κλήρωσης
21:37
Σε τροχιά κινητοποιήσεων και οι αγρότες Κρήτης - Μπλόκα σε δρόμους και αεροδρόμιο Χανίων τη Δευτέρα
21:32
Με τον σύζυγο και τα παιδιά της στην χριστουγεννιάτικη συναυλία η πριγκίπισσα Κέιτ (pics&vid)
21:24