Έρημη πόλη η Αθήνα: Φεύγουν και οι τελευταίοι εκδρομείς
Η Αθήνα άδειασε. Οι εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου την εγκαταλείπουν με κάθε μέσο ενώ, ακόμα και αυτοί που μένουν στο κλεινόν άστυ πηγαίνουν στις κοντινές παραλίες της Αττικής για μια ανάσα δροσιάς.
Η Αθήνα άδειασε. Οι εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου την εγκαταλείπουν με κάθε μέσο ενώ, ακόμα και αυτοί που μένουν πηγαίνουν στις κοντινές παραλίες της Αττικής για μια ανάσα δροσιάς.
Η κίνηση στις κεντρικούς οδούς είναι ελάχιστη έως ανύπαρκτη, οι αποβάθρες του μετρό και οι στάσεις λεωφορείων σχεδόν άδειες και μποτιλιάρισμα δεν βρίσκεις ούτε στο κέντρο.
Πλατεία Συντάγματος, Ερμού, Σταδίου, Ακαδημίας, Πανεπιστημίου και άλλα σημεία του κέντρου, που γενικά έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κατακλυσμένα από κόσμο και αυτοκίνητα, είναι σχεδόν άδεια.
Από 1η Απριλίου στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο ρεύματος
00:30
Ισπανία: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και ταμιευτήρων, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας
23:57
Κολομβία: Το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών σταματά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο της χώρας λόγω Τραμπ
23:47
ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
23:37