Race for the Cure: Πάνω από 36.000 δρομείς είπαν «όχι» στον καρκίνο του μαστού
Χιλιάδες πολίτες έτρεξαν ή περπάτησαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να πουν ένα δυνατό «όχι» στον καρκίνο του μαστού.
Χιλιάδες πολίτες έτρεξαν ή περπάτησαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να πουν ένα δυνατό «όχι» στον καρκίνο του μαστού.
Το κέντρο της Αθήνας υποδέχτηκε σήμερα συνολικά περισσότερους από 36.000 δρομείς, μικρούς και μεγάλους.
Ο 33ος Γύρος της Αθήνας ένωσε φέτος τις δυνάμεις του με το «Race for the Cure» σε μία διαδρομή 10 χλμ. με chip χρονομέτρησης.
Το «Race for the Cure» είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση από τους 140 αγώνες που πραγματοποιούνται παγκοσμίως, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς και την ενδυνάμωση των ασθενών.
Κάθε χρόνο διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen.
Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ο Πηνειός στα αναχώματα Βαλομανδρίου και Ρογκίων (pics)
23:38
Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο αρχιτέκτονας Φρανκ Γκέρι - Σχεδίασε το Μουσείο Γκούγκενχαϊμ στο Μπιλμπάο
23:29
Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89: Οι «πράσινοι» πλήρωσαν με ήττα το κακό τους β' ημίχρονο
23:21
Κύπρος: Δυσαρέσκεια για την απεσταλμένη του γγ του ΟΗΕ που αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά»
23:05