Καβάλα: Γέμισε φαναράκια και χρώματα ο ουρανός
Για μια ακόμη μια χρονιά ο ουρανός της Καβάλας γέμισε με πολύχρωμα φαναράκια, μοιράζοντας απλόχερα χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους, με πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Action Team.
Για μια ακόμη μια χρονιά ο ουρανός της Καβάλας γέμισε με πολύχρωμα φαναράκια, μοιράζοντας απλόχερα χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους, με πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Action Team.
Το 5ο «Λάμπει ο ουρανός» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Πάρκο Φαλήρου, το οποίο γέμισε από νωρίς από πολύ κόσμο κάθε ηλικίας, παρά το κρύο, στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Καβάλα με μεγάλη ανταπόκριση.
Εκατοντάδες άνθρωποι γέμισαν με φωτεινές ευχές τον ουρανό της πόλης, με τη συνοδεία μουσικής από το συγκρότημα KINGS.
Από την εκδήλωση δεν έλειψαν οι δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς και μεγάλους, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
Πάντως όσοι βρέθηκαν στο Πάρκο Φαλήρου εκτός από τον ουρανό έστρεψαν και το βλέμμα τους και στη θάλασσα για να δουν το εντυπωσιακό ιστιοφόρο «Alalum» στολισμένο με χιλιάδες χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.
Ουκρανία: Ο στρατός λέει ότι ανέκτησε από τη Ρωσία τον έλεγχο περιοχών στα νοτιοανατολικά και ανατολικά
15:02
Άγρια κόντρα Λαζαρίδη - Πολάκη: «Είχες διπλά βιβλία, ένα για τα μαύρα» - «Σκασμός τώρα μιλάω εγώ»
14:55
Τζάαφαρ Τζάκσον για την ταινία «Michael»: Ήταν μια σουρεαλιστική και ταυτόχρονα πνευματική στιγμή (pics)
14:51
Ρωσία: Δύο νεκροί, χιλιάδες άστεγοι από τις πλημμύρες στο Νταγκεστάν (vids)
14:48