ΕΛΛΑΔΑ

Φωτορεπορτάζ στον Φλοίσβο: Ο ήλιος έβγαλε τους Αθηναίους από τα σπίτια τους

Φωτορεπορτάζ στον Φλοίσβο: Ο ήλιος έβγαλε τους Αθηναίους από τα σπίτια τους

Εν αναμονή του τελικού σχεδίου επιστροφής στην κανονικότητα, οι Αθηναίοι βγήκαν για βόλτες στον Φλοίσβο για να απολαύσουν τον ήλιο.

Εν αναμονή του τελικού σχεδίου επιστροφής στην κανονικότητα, οι Αθηναίοι βγήκαν για βόλτες στον Φλοίσβο για να απολαύσουν τον ήλιο.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες, αρκετοί ήταν αυτοί που βγήκαν στην παραλιακή.

Σε 42 ανήλθαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας, χθες, Σάββατο 25 Απριλίου, σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες παραβάσεις σημειώθηκαν στις εξής περιοχές: 19 στην Αττική, 18 στην Κεντρική Μακεδονία, 3 στη Θεσσαλονίκη, 1 στη Δυτική Μακεδονία και 1 στο Νότιο Αιγαίο.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 28 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες. Από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 1.176 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 759 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Παράλληλα , για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 1.232 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα 150 ευρώ, ως εξής: 378 στην Αττική, 212 στη Θεσσαλονίκη, 133 στην Κρήτη, 93 στη Δυτική Ελλάδα, 90 στην Κεντρική Μακεδονία, 68 στα Ιόνια Νησιά, 60 στην Πελοπόννησο, 40 στη Θεσσαλία, 38 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 38 στο Βόρειο Αιγαίο, 35 στη Στερεά Ελλάδα, 23 στην Ήπειρο, 19 στο Νότιο Αιγαίο και 5 στη Δυτική Μακεδονία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ