Τα νέα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού «ΑΤΛΑΣ» και «ΗΡΑΚΛΗΣ»
Τα δύο νέα Πλοία Γενικής Υποστήριξης, τα οποία εντάχθηκαν πρόσφατα στη δύναμη του ελληνικού Στόλου παρουσιάζει σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό.
Τα δύο νέα Πλοία Γενικής Υποστήριξης, τα οποία εντάχθηκαν πρόσφατα στη δύναμη του ελληνικού Στόλου παρουσιάζει σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό.
Ο «ΑΤΛΑΣ» και ο «ΗΡΑΚΛΗΣ» εκτελούν ήδη υπηρεσία και μάλιστα έδωσαν το «παρών» στην άσκηση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου νοτίως της Καρπάθου.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ναυτικής άσκησης θα εκτελεστούν διάφορα επιχειρησιακά σενάρια, με τη συμμετοχή επίσης της φρεγάτας «ΑΙΓΑΙΟΝ», της πυραυλακάτου «ΡΙΤΣΟΣ» κ φυσικά των Πλοίων Γενικής Υποστήριξης. Σύμφωνα με τα σενάρια της άσκησης θα πραγματοποιηθεί διαδικασία προέλευσης εν πλω με πλαγιοδέτηση της πυραυλακάτου Ρίτσος στο ΠΓΥ «ΑΤΛΑΣ».
Επίσης θα εκτελεστεί διαδικασία ταχυδρομείου μεταξύ της φρεγάτας «ΑΙΓΑΙΟΝ» κ του ΠΓΥ «ΑΤΛΑΣ».
«Ανακαινίζω»: Μέσα στον Οκτώβριο η προκαταβολή 50% - Έρχεται «Σπίτι μου 3»
06:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε καταβάλλεται και ποιοι οι ωφελούμενοι
05:00
Ρύθμιση οφειλών: Τι αλλάζει στη διαπραγμάτευση με τους servicers - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
04:00
«Ανάσα» για τις τιμές στα καύσιμα - Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα
03:00