Τα νέα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού «ΑΤΛΑΣ» και «ΗΡΑΚΛΗΣ»
Τα δύο νέα Πλοία Γενικής Υποστήριξης, τα οποία εντάχθηκαν πρόσφατα στη δύναμη του ελληνικού Στόλου παρουσιάζει σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό.
Τα δύο νέα Πλοία Γενικής Υποστήριξης, τα οποία εντάχθηκαν πρόσφατα στη δύναμη του ελληνικού Στόλου παρουσιάζει σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό.
Ο «ΑΤΛΑΣ» και ο «ΗΡΑΚΛΗΣ» εκτελούν ήδη υπηρεσία και μάλιστα έδωσαν το «παρών» στην άσκηση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου νοτίως της Καρπάθου.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ναυτικής άσκησης θα εκτελεστούν διάφορα επιχειρησιακά σενάρια, με τη συμμετοχή επίσης της φρεγάτας «ΑΙΓΑΙΟΝ», της πυραυλακάτου «ΡΙΤΣΟΣ» κ φυσικά των Πλοίων Γενικής Υποστήριξης. Σύμφωνα με τα σενάρια της άσκησης θα πραγματοποιηθεί διαδικασία προέλευσης εν πλω με πλαγιοδέτηση της πυραυλακάτου Ρίτσος στο ΠΓΥ «ΑΤΛΑΣ».
Επίσης θα εκτελεστεί διαδικασία ταχυδρομείου μεταξύ της φρεγάτας «ΑΙΓΑΙΟΝ» κ του ΠΓΥ «ΑΤΛΑΣ».
SPONSORED
Ανείσπρακτα ενοίκια και έξωση με εξώδικο - Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο καθεστώς
05:00
Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου
04:00
Ποια η προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων - Ποια είναι τα 10 sos
03:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00