Ζητείται ακόμη δικαίωση: Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι
Ανανεώθηκε:
Μνημόσυνο στη μνήμη των 102 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά στο Μάτι πριν από δύο χρόνια, στις 23 Ιουλίου 2018, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.
Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Δημήτρης Οικονόμου, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, εκπρόσωποι του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, της Περιφέρειας και πλήθος κόσμου.
Την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε τρισάγιο στην Αργυρά Ακτή. Στο τρισάγιο που ακολούθησε, συγγενείς των θυμάτων, φώναξαν ζητώντας δικαίωση για τα θύματα, τονίζοντας πως «το Μάτι δεν είναι καταβόθρα νεκρών».
Βόλος: Έπεισαν γυναίκα να αφήσει στην αυλή 50.000 ευρώ και κοσμήματα για να μην πάθει ηλεκτροπληξία
15:39
Συνελήφθη 48χρονος στο Ελ. Βενιζέλος με περισσότερα από 7.000 λαθραία καπνικά προϊόντα (pic)
15:35
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με μεγάλη δράση στο Σύνταγμα
15:27
Ελεύθερος με όρους ο 21χρονος που κατηγορείται για βιασμό 17χρονης στη Θεσσαλονίκη
15:19