Στα χρώματα της γαλλικής σημαίας το συντριβάνι στην Ομόνοια
Ανανεώθηκε:
Στα χρώματα της γαλλικής σημαίας φωταγωγήθηκε το βράδυ της Πέμπτης το σιντριβάνι της Ομόνοια, ως ένδειξη συμπαράστασης στη χώρα που συγκλονίζεται από τρεις σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις με άρωμα τρομοκρατίας.
Η μία εκ των επιθέσεων σημειώθηκε στην καθολική εκκλησία Νοτρ Νταμ της Νίκαιας, όπου τρεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν.
Η διεθνής κοινότητα έστειλε μηνύματα συμπαράστασης στη Γαλλία.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτησή της στο twitter, γράφοντας στα γαλλικά, επισημαίνει ότι «oι αξίες και ο τρόπος ζωής μας απειλούνται. Η Ευρώπη δεν θα υποχωρήσει στον θρησκευτικό φανατισμό και τη μισαλλοδοξία».
«Βαθιά σοκαρισμένος από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια. Απόλυτη αλληλεγγύη προς τη Γαλλία. Είμαστε ενωμένοι» έγραψε στο Twitter και ο πρωθυπουργός.
Το φαινόμενο Punch: Γιατί όλοι μιλούν για τον πιο γλυκό μακάκο του διαδικτύου;
13:10
Γεραπετρίτης: Να γίνουν προσπελάσιμα τα στενά του Ορμούζ - Προτεραιότητα η ασφάλεια των ναυτικών
13:09
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
13:06
Θεσσαλονίκη: Ενδείξεις οπαδικού κινήτρου πίσω από τη δολοφονία του 20χρονου λέει ο Χρυσοχοΐδης
12:55