Η πρώτη νύχτα των Σαμιωτών μετά τον σεισμό
Ανανεώθηκε:
Έξω από τα σπίτια τους πέρασαν πολλοί κάτοικοι της Σάμου το πρώτο βράδυ μετά τον φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ, ενώ το έδαφος δεν σταματούσε να σείεται εξαιτίας των μετασεισμών.
Το Δημαρχείο Δυτικής Σάμου παρέμεινε ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας υποδεχόμενο πολίτες που δεν μπορούσαν να παραμείνουν σπίτι τους.
Σήμερα εξάλλου αναμένεται να φτάσουν στο νησί εξειδικευμένα κλιμάκια μηχανικών της ΤΙΔΚ που μαζί με τους μηχανικούς του δήμου θα καταγράψουν τις ζημιές στα κτήρια και θα αξιολογήσουν την καταλληλόλητά τους.
Σε περίπτωση που κάτοικοι δεν πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους θα μεταφερθούν σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια ή σε σκηνές τηρώντας τους κανόνες του COVID-19.
Μέχρι στιγμής σε όλες τις κοινότητες του Δήμου έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα ηλεκτροδότησης, ύδρευσης και διέλευσης μέσω των περιφερειακών και δημοτικών οδών.
Ο χρυσός δεν «λάμπει» πάντα - Γιατί κατρακύλησε σχεδόν 30% μέσα σε πέντε μήνες
08:42
«Φρένο» στη διαφθορά για διπλώματα οδήγησης: Κάμερες στις εξετάσεις, έκδοση άδειας χωρίς μεσάζοντες
08:40
Γιατί το σινεμά βυθίζεται στις θεωρίες συνωμοσίας και την εποχή της δυσπιστίας
08:30
Τα 6+1 μέτρα για το ιδιωτικό χρέος: Τι αλλάζει σε Ν. Κατσέλη, 72 δόσεις, ακατάσχετο - Παραδείγματα
08:30