Ένας διαφορετικός Άγιος Βαλεντίνος: Τελευταίες προετοιμασίες στα ανθοπωλεία
Ανανεώθηκε:
Τις τελευταίες… πινελιές στις προετοιμασίες τους για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου βάζουν ιδιοκτήτες ανθοπωλείων, γεμίζοντας βιτρίνες και πεζοδρόμια με λούτρινα ζωάκια, πολύχρωμα λουλούδια και άλλα μικρά δώρα για τους ερωτευμένους.
Την τιμητική τους έχουν, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, τα κόκκινα τριαντάφυλλα, που έχουν συνδεθεί όσο κανένα άλλο λουλούδι με τη σημερινή ημέρα.
Τα ανθοπωλεία θα παραμείνουν σήμερα και αύριο ανοιχτά κατ’ εξαίρεση, καθώς οι καταστηματάρχες είχαν ήδη προχωρήσει σε παραγγελίες πριν από την ανακοίνωση του αυστηρού lockdown στην Αττική αλλά και άλλες «κόκκινες» περιοχές.
Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι –όπως και όλα τα πράγματα άλλωστε- εντελώς διαφορετική φέτος για όσους τη γιορτάζουν.
Λιβάνιος: Τις επόμενες ημέρες ανοίγει ειδικός κύκλος μόνιμων προσλήψεων στους δήμους
17:40
PwC: Από την επιβίωση στην βιωσιμότητα - «Ανθεκτικές» οι ελληνικές επιχειρήσεις
17:35
Αγρότες: Πρώτα οι λύσεις σε ρεύμα, πετρέλαιο και αναπλήρωση χαμένου εισοδήματος και μετά ο διάλογος
17:30
Ποιος ήταν ο Ίππαλος που έδωσε το όνομά του στην επιχείρηση σύλληψης του «Έλληνα Εσκομπάρ»
17:28