Ένας διαφορετικός Άγιος Βαλεντίνος: Τελευταίες προετοιμασίες στα ανθοπωλεία
Ανανεώθηκε:
Τις τελευταίες… πινελιές στις προετοιμασίες τους για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου βάζουν ιδιοκτήτες ανθοπωλείων, γεμίζοντας βιτρίνες και πεζοδρόμια με λούτρινα ζωάκια, πολύχρωμα λουλούδια και άλλα μικρά δώρα για τους ερωτευμένους.
Την τιμητική τους έχουν, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, τα κόκκινα τριαντάφυλλα, που έχουν συνδεθεί όσο κανένα άλλο λουλούδι με τη σημερινή ημέρα.
Τα ανθοπωλεία θα παραμείνουν σήμερα και αύριο ανοιχτά κατ’ εξαίρεση, καθώς οι καταστηματάρχες είχαν ήδη προχωρήσει σε παραγγελίες πριν από την ανακοίνωση του αυστηρού lockdown στην Αττική αλλά και άλλες «κόκκινες» περιοχές.
Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι –όπως και όλα τα πράγματα άλλωστε- εντελώς διαφορετική φέτος για όσους τη γιορτάζουν.
Αναλυτικά όλες οι αργίες για το 2026 - Τα επόμενα τριήμερα
01:00
Πώς θα κάνετε την αίτηση για το Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ
00:30
Τσιάρας: Θετική η Ελλάδα σε ευρωπαϊκό μηχανισμό αντασφάλισης για φυσικές καταστροφές
23:59
Η Καμίλα συνάντησε την Ζιζέλ Πελικό - «Δεν μπορούσα να αφήσω κάτω το βιβλίο σου»
23:48