Φωτιά Αττική: «Γροθιά στο στομάχι» οι εικόνες από τη φωτιά στην Αττική
Ανανεώθηκε:
Ο εφιάλτης λόγω των πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα με 56 ανοικτά μέτωπα μέχρι αυτή τη στιγμή μαίνεται, με την κατάσταση στην Αττική να είναι απελπιστική.
Το μεσημέρι της Παρασκευής, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο Κρυονέρι, το οποίο παρά τις γενναίες προσπάθειες, έχει παραδοθεί στις φλόγες, καίγοντας σπίτια και περιουσίες.
Στο σημείο, νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε και προσαγωγή ενός υπόπτου, προκειμένου να διερευνηθεί η παρουσία του στο χώρο, η οποία κρίθηκε ύποπτη.
Την ίδια στιγμή ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά και στις γειτονικές Αφίδνες και την Ιπποκράτειο Πολιτεία αλλά και από την άλλη πλευρά της Αττικής οδού, την πλευρά του Καπανδριτίου και του Πολυδενδρίου, αλλά και προς τη Μαλακάσα και τη Λίμνη Μαραθώνα.
Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την εντολή για εκκένωση σε Καπανδρίτι, Μαλακάσα και Πολυδένδρι καθώς και του οικισμού Σφενδάλη, μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Λίμνης Μαραθώνα και Καλέτζι Αττικής να εκκενώσουν τώρα προς Γραμματικό.
Μητσοτάκης από Ναύπλιο: Πήραμε 36 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης επ ωφελεία των Ελλήνων πολιτών
20:04
Στο Υπουργικό η παραίτηση του Δημοσίου από ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις για τα Τέμπη
19:59
Απάντηση Σκέρτσου στην επιστολή πέντε γαλάζιων βουλευτών: «Επιτελικό είναι το συνεργατικό κράτος»
19:50
Νέα μελέτη προειδοποιεί: Τοξικές ουσίες και κλιματική κρίση απειλούν τη γονιμότητα
19:40