Φωτιά στη Βόρεια Εύβοια: Στο φέρι μποτ πέρασαν τη νύχτα οι κάτοικοι από το Πευκί
Μια εξαιρετικά δύσκολη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας, οι οποίοι είναι περικυκλωμένοι από τις φλόγες.
Η φωτιά ανάγκασε τους κατοίκους από τις Γούβες και στο Πευκί να μεταφερθούν προς την παραλία, από όπου αποχώρησαν με φέρι μποτ.
Όσοι έμειναν πίσω για να δώσουν «μάχη» με τις πύρινες «γλώσσες» που έγλειφαν τις περιουσίες τους, αλλά και οι κατάκοιτοι και ηλικιωμένοι που δεν μπορούσαν να μετακινηθούν, διανυκτέρευσαν στο καράβι που βρίσκεται στην παραλία και είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να αποπλεύσει.
Τη νύχτα διανυκτέρευσαν σε αυτοσχέδια κρεβάτια και πλαστικές καρέκλες μέσα στο φέρι μποτ, που αποτελεί τη σανίδα σωτηρία τους αν τα πράγματα έπαιρναν άσχημη τροπή κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Φωτιά Εύβοια - To CNN Greece στις Γούβες: Αποπνικτική ατμόσφαιρα, εφιαλτικές εικόνες
Φάμελλος: Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης και προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών (vid)
15:57
Ολοκληρώθηκε η απολογία του σμήναρχου στο Αεροδικείο Αθηνών - Υπό κράτηση έως την Τρίτη
15:46
Συνάντηση Μελόνι-Βανς στο Μιλάνο: «Εργαζόμαστε με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μας»
15:43
Aπαλλαγή πρότεινε η εισαγγελεας για τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού
15:40