Athens Flying Week: Υπερθέαμα από τους άρχοντες των αιθέρων
Ανανεώθηκε:

Την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα είχαν όσοι βρέθηκαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα στο πλαίσιο της φετινής Athens Flying Week.
To F-16 «Ζευς», ένα από τους καθιερωμένους «πρωταγωνιστές» των αεροπορικών επιδείξεων στην Ελλάδα εντυπωσίασε τους θεατές, οι οποίοι είχαν ακόη την ευκαιρία να απολαύσουν στους αιθέρες έναν αληθινό «παλαίμαχο» των ουρανών, το ιστορικό ελληνικό Spitfire, ηλικίας 75 ετών, που είναι και πάλι ικανό να πετά στους ελληνικούς αιθέρες. Επίσης, όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο απόκτημα της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, το γαλλικό μαχητικό Rafale, «έκλεψε την παράσταση».
Χιλιάδες θεατές απόλαυσαν επίσης τις «χορογραφίες των περίφημων Patrouille de France, καθώς και των «γερακιών» της Σαουδικής Αραβίας, Saudi Hawks. Παράλληλα, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν άσκηση «COMBAT EVAC» αλλά και πλήθος διελεύσεων των πτητικών μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και των πυροσβεστικών Canadair CL-415 και PZL.


























Μεσανατολικό: Το Ισραήλ στερεί δικαιώματα από «οικογένειες τρομοκρατών»
08:36
Δολοφονία Τάιρ Νίκολς: Μέλη της ομάδας Scorpion οι πέντε αστυνομικοί - Ανακοινώθηκε η διάλυσή της
08:24
Australian Open: «Μάχη» Τσιτσιπά και Τζόκοβιτς για τον τίτλο και την... κορυφή του κόσμου
08:12
Κρήτη: Εν ενεργεία αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε
08:12