ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Κούγιας: Ως εκ θαύματος γλίτωσε από σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Διαλύθηκε το αυτοκίνητό του

Αλέξης Κούγιας: Ως εκ θαύματος γλίτωσε από σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Διαλύθηκε το αυτοκίνητό του
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αλέξης Κούγιας τελευταία στιγμή δεν «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος ακινητοποιημένου φορτηγού lamiareport.gr

Συνταρακτικές είναι οι εικόνες από το σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Τρίτης ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας στην Αθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, την ώρα που κατευθυνόταν προς τη Λάρισα.

Το τροχαίο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, σημειώθηκε στο μεταξύ Βελεστίνου και το Αερινού και συγκεκριμένα στο 308ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια σημειώθηκε μετά από ατύχημα που είχε προηγηθεί ανάμεσα σε δύο φορτηγά το ένα εκ των οποίων είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά ανέβηκε στο διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Δείτε τις φωτογραφίες από το lamiareport:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ