Εικόνες από την επιχείρηση της ΕΜΑΚ για ύποπτους φακέλους με σκόνη στο κέντρο της Αθήνας
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της ΕΜΑΚ που έλαβε χώρα σήμερα, Πέμπτη, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς εντοπίστηκε ύποπτη σκόνη σε δύο φακέλους που εστάλησαν σε γραφεία επί της οδού Αρχιμήδους 16 στο Παγκράτι.
Ειδικότερα, υπάλληλος των γραφείων του Καλλιμάρμαρου παρέλαβε από το γραμματοκιβώτιο τρεις φακέλους, έναν μεγάλο και δύο μικρούς.
Οι δύο μικροί φάκελοι δεν είχαν παραλήπτη και αποστολέα. Όταν ο υπάλληλος άνοιξε τον πρώτο μικρό φάκελο διαπίστωσε ότι είχε μία πράσινη σκόνη, ενώ και ο δεύτερος είχε την ίδια σκόνη καθώς και φυσαλίδες.
Ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και η Πυροσβεστική και έφτασε στο σημείο ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ, η οποία παρέλαβε τους φακέλους με ειδική συσκευασία.
Οι ουσίες που βρέθηκαν απεστάλησαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους για έρευνα, όπως προβλέπεται από τα σχετικά πρωτόκολλα.
CNN Greece
CNN Greece
CNN Greece
CNN Greece
CNN Greece
ΙΝΤΙΜΕ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΙΝΤΙΜΕ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΙΝΤΙΜΕ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΙΝΤΙΜΕ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΙΝΤΙΜΕ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
SPONSORED
Η Σαγράδα Φαμίλια ολοκληρώνει ένα ταξίδι 144 ετών με τον Πύργο του Ιησού Χριστού
13:13
Τέλος στους «κρυφούς» μισθούς - Υποχρεωτική η μισθολογική διαφάνεια στις επιχειρήσεις
13:10
Live: «Ισραήλ και Ιράν να σταματήσουν τώρα τα πυρά» το μήνυμα Τραμπ - Νέες απειλές από Τεχεράνη
13:05
Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του ελεγκτή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
13:01