ΕΛΛΑΔΑ

Το «τελευταίο αντίο» στον τραγουδιστή Χρήστο Κυριαζή

Το «τελευταίο αντίο» στον τραγουδιστή Χρήστο Κυριαζή
CNN GREECE

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον Χρήστο Κυριαζή στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 65 ετών, έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι καθώς είχε υπογράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του τραγουδιστή, αντί στεφάνων, έγιναν δωρεές στο ίδρυμα Make A Wish για να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών, που παλεύουν με απειλητικές ασθένειες.

Ανάμεσα σε εκείνους που έφτασαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών για να αποτίσουν τον ύστατο φόρο τιμής ήταν και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία έφτασε με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια και εμφανώς συγκινημένη.

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές» είχε παραδεχτεί η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της.

Το «παρών», επίσης, έδωσαν ο Μάκης Τσέλιος, η Έλενα Βρεττού, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Μίλτος Καρατζάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ