Χριστούγεννα 2021: Στολίζεται η Αθήνα - Έτοιμο το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ομόνοιας
Ανανεώθηκε:
Τα γιορτινά της βάζει νωρίτερα από ποτέ η Αθήνα, με την ελπίδα ότι το χριστουγεννιάτικο πνεύμα θα αντισταθμίσει τα δύσκολα που μας βάζει η πανδημία. Ήδη, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ομόνοιας είναι φωταγωγημένο, ενώ με γοργές διαδικασίες ετοιμάζεται και ο λαμπερός διάκοσμος της πλατείας Συντάγματος.
Στην πλατεία Συντάγματος έφθασε το πρωί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο θα στολιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ περισσότερα από 30 χριστουγεννιάτικα δέντρα θα στηθούν στις γειτονιές της πρωτεύουσας.
Άλλωστε, με ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, είχε ανακοινώσει ότι φέτος ο χριστουγεννιάτικος στολισμός θα υλοποιηθεί νωρίς, μιας και όπως είπε, τα Χριστούγεννα είναι χαρά.
Λαμπιόνια και γιορτινά στολίδια έχουν εδώ και μέρες κάνει την εμφάνισή τους στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, «παρασύροντας» και τους δημότες της πόλης στο να στολίσουν τα μπαλκόνια τους.
Με νέα του ανάρτηση, δε, ο δήμαρχος Αθηναίων μοιράστηκε με όλους την εικόνα της εορταστικής Ομόνοιας.
Κραν Μοντανά: Νεαρός Ιταλός γκόλφερ το πρώτο θύμα που ταυτοποιήθηκε - Διασκέδαζε στο μπαρ μαζί με τους φίλους του
11:35
Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος έπειτα από ενδοοικογενειακό επεισόδιο - Συνελήφθη ο γιός του
11:24
Οι μεγάλες επιστροφές και τα «στοιχήματα»: Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του 2026
11:15
Προειδοποίηση Τραμπ σε Ιράν: «Θα σπεύσουμε να σώσουμε τους διαδηλωτές αν χρησιμοποιήσετε βία»
11:05