Ιωάννινα: Το βουνό έγινε... ένα με το δρόμο στην Εγνατία Οδό
Ανανεώθηκε:
Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην Εγνατία Οδό, όταν, εξαιτίας κατολίσθησης, αποκολλήθηκε τμήμα του βουνού και «σκέπασε» το δρόμο, στο ρεύμα από την Ηγουμενίτσα προς τα Ιωάννινα, ακριβώς από πριν από την έξοδο του Βασιλικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το epiruspost.gr, ευτυχώς τη στιγμή που έγινε η κατολίσθηση, δεν διερχόταν κάποιο όχημα κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Μηχανήματα της Εγνατίας Οδού βρέθηκαν στο σημείο χωρίς ωστόσο να γίνει δυνατή η επέμβαση. Ως εκ τούτου, η μία λωρίδα στο ρεύμα ανόδου παραμένει κλειστή.
Τοποθετήθηκε σήμανση και φωτισμός για την αποφυγή ατυχήματος και πιθανότατα την Πέμπτη (25/11) θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης.
Παράλληλα αναμένεται να εξεταστεί η δυνατότητα παρέμβασης στην πλαγιά, καθώς είναι πολύ πιθανό η κατολίσθηση να συνεχιστεί.
Αναβλήθηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
10:36
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις λόγω των ισχυρών ανέμων - Απαγορευτικό απόπλου στο Βόλο
10:36
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ξυλοδαρμού με θύμα 14χρονη – Δικογραφία για τέσσερις ανηλίκους
10:35
Χρυσές Σφαίρες 2026: Οι μεγάλες εκπλήξεις και οι «ηχηρές» απογοητεύσεις της βραδιάς
10:33