Ιωάννινα: Το βουνό έγινε... ένα με το δρόμο στην Εγνατία Οδό
Ανανεώθηκε:
Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην Εγνατία Οδό, όταν, εξαιτίας κατολίσθησης, αποκολλήθηκε τμήμα του βουνού και «σκέπασε» το δρόμο, στο ρεύμα από την Ηγουμενίτσα προς τα Ιωάννινα, ακριβώς από πριν από την έξοδο του Βασιλικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το epiruspost.gr, ευτυχώς τη στιγμή που έγινε η κατολίσθηση, δεν διερχόταν κάποιο όχημα κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Μηχανήματα της Εγνατίας Οδού βρέθηκαν στο σημείο χωρίς ωστόσο να γίνει δυνατή η επέμβαση. Ως εκ τούτου, η μία λωρίδα στο ρεύμα ανόδου παραμένει κλειστή.
Τοποθετήθηκε σήμανση και φωτισμός για την αποφυγή ατυχήματος και πιθανότατα την Πέμπτη (25/11) θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης.
Παράλληλα αναμένεται να εξεταστεί η δυνατότητα παρέμβασης στην πλαγιά, καθώς είναι πολύ πιθανό η κατολίσθηση να συνεχιστεί.
Συνάντηση Τασούλα - Πιερρακάκη: «Αυξημένο το κύρος της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο»
12:38
Δοκιμασία με ανιχνευτή ψεύδους εισάγει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ
12:36
Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάικλ Ντάγκλας θα συμμετάσχουν στο TCM Classic Film Festival
12:26
«Ακατανόητο οι αγρότες να μην έρθουν στον διάλογο» λέει ο Χατζηδάκης μετά το αλαλούμ με τις επιτροπές (vids)
12:25