Εικόνες από τις ασκήσεις με μαχητικά αεροσκάφη Ελλάδας, Αιγύπτου και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Ασκήσεις συνεκπαίδευσης μεταξύ αεροπορικών δυνάμεων της Ελλάδας, της Αιγύπτου και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διεξήχθησαν εντός του FIR Αθηνών.
Παράλληλα με την πολυεθνική διακλαδική άσκηση ΜΕΔΟΥΣΑ που ολοκληρώθηκε στις 22 Νοεμβρίου, ελληνικά F-16 και αιγυπτιακά F-16, MIRAGE 2000 και RAFALE συμμετείχαν στην άσκηση «MINA AEGEUS» που διεξήχθη στο FIR Αθηνών νότια της Κρήτης στις 13-26 Νοεμβρίου.
Επίσης, F-16 της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συμμετείχαν στην άσκηση «AUTUMN FLIGHT BIRD» που διεξήχθη στο σύνολο του FIR Αθηνών στις 15-25 Νοεμβρίου.
Στη διάρκεια των ασκήσεων εκτελέσθηκαν σύνθετες αεροπορικές επιχειρήσεις εναέριας υπεροχής [Defensive Counter Air (DCA) VS Offensive Counter Air (OCA)], με σκοπό την προαγωγή του επιπέδου μαχητικής ικανότητας, συνεργασίας και διαλειτουργικότητας των συμμετεχουσών δυνάμεων.
Το φωτογραφικό υλικό από τις ασκήσεις είναι εντυπωσιακό.
Novo Nordisk: «Για μια ανάλαφρη ζωή» - Ένα μήνυμα συνειδητοποίησης και υποστήριξης για τη νόσο της παχυσαρκίας
13:42
Νέο ρεκόρ με οπτικές ίνες επιτρέπει το ταυτόχρονο streaming 50 εκατομμυρίων ταινιών
13:40
Γεραπετρίτης για στενά Ορμούζ: Ο ανεμπόδιστος διάπλους αδιαπραγμάτευτος για την Ελλάδα
13:37
Ντοκιμαντέρ για τον Καραβάτζο έρχεται στη μικρή οθόνη - Τα έργα και οι προσωπικοί αγώνες του
13:24