Στην καρδιά των Εξαρχείων το νέο mural του Guido Van Helten
Ανανεώθηκε:
Περιζήτητος και αναγνωρίσιμος σε όλον τον κόσμο, ο αυστραλός street art καλλιτέχνης Guido Van Helten ετοιμάζει το νέο του έργο στην καρδιά των Εξαρχείων.
Η νέα τοιχογραφία στον αστικό ιστό της Αθήνας βρίσκεται στη συμβολή της οδού Μπενάκη με Γραβιάς.
Τα θέματα των τοιχογραφιών του ποικίλουν, όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες ανά τον κόσμο, η λειψυδρία, η εξαφάνιση και η αλλαγή των τοπικών παραδόσεων, η ενδοοικογενειακή βία, οι οικολογικές καταστροφές.
Ο Guido Van Helten βρέθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας, στα τέλη Οκτωβρίου. Εκεί, φιλοτέχνησε μια μεγάλης κλίμακας τοιχογραφία στην πόλη. Πρόκειται για μια φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος στους δρόμους της Πάτρας, για να αλληλεπιδράσει με την έννοια του «δημόσιου χώρου» όπως αποτυπώνεται στο πλαίσιο της ελληνικής κοινωνίας.
Γερμανία: Συνελήφθη Ουκρανός ως ύποπτος για κατασκοπεία σε βάρος εταιρίας όπλων
13:57
Παθολογικά τα αίτια θανάτου του 90χρονου που εντοπίστηκε μέσα σε καταψύκτη
13:44
Μητσοτάκης για βιομηχανία: Προτεραιότητα οι επενδύσεις - Στόχος ένα πραγματικό αναπτυξιακό άλμα
13:43
Η Βόρεια Κορέα εξαπέλυσε βλήμα προς τη θάλασσα της Ιαπωνίας, αναφέρει η Σεούλ
13:38